tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 hehe to ja z innej beczki PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 heheheheh chłopaki też mi się podoba szukam czegoś w miarę taniego żeby wszyscy mogli dojechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 ja mam tylko małą prośbę... przyjadę z moją drugą połówką... i urwie mi głowe jak nie będzie morza;) dlatego moja jedyna prośba to względnie jak najbliżej morza:D hehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 A ja bedę realistą... Wiem bo w ubiegłym roku szukalem miejscówki na zlot (nie akwarystyczny), o tej porze szanse są już zerowe na klepnięcie miejscówki dla grupy... Wystarczy wziąc telefon i podzwonić. Nikt nie będzie blokował sobie weekendu, bo przez to straci cały tydzień, przerabiałem takie rozmowy w ubiegłym roku, po prostu zero szans. Chyba że każdy będzie klepał sobie sam, ale to wtedy znowu nie ma szans na zgranie się w jednym terminie w jednym ośrodku. Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Wiem ...... ale nie jest to takie łatwe jak by się wydawało już troszkę wykonałem telefonów i wszyscy właściciele obiektów określają czas pobytu minimum tydzień są oferty ale cena spora ale nic szukam dalej no i kwestja ilości miejsc prywatne pensionaty są za małe a troszkę nas będzie. Chyba w weekend podjadę do kilku nadmorskich kurortów i polatam po ośrodkach. Jak byście coś ciekawego znaleźli to dajcie znać podjadę i obadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 to może jednak czerwiec? jeszcze przed sezonem a już ciepło:)??:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Termin czerwcowy to też nie głupi pomysł.Jutro podzwonię po ośrodkach i czegoś się dowiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Gdybym nie próbował, to bym nie pisał, latem NIE MA SZANS a w czerwcu NIE MA SENSU bo woda zimna :yucky: pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 W Bałtyku woda jest zimna cały sezon;) hehe... ale może Jastarnia i od strony zatoki chyba temperatura wody będzie znośna;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Szukam też z tej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Tylko jaki jest sens robić zlot "nad morzem" 70km od plaży??? Temp wody w morzu to loteria.Nawet w lipcu jednego dnia jest bosko,a następnego nie zamoczysz nogi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Żeby tylko nogi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 Noo o orzechach nie wspomnę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 A może Libia ? Tam temperatura wody jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 nie tylko wody.... hehe... a teraz pewnie duże promocje;) hm... idąc tematem może Egipt? ponurkujemy może jakie rybcie/korale przeszmuglujemy;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 No to po bandzie...jedziemy do Tajlandii,tam temperatura wody o tej porze jakieś 35st. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2011 No to po bandzie...jedziemy do Tajlandii,tam temperatura wody o tej porze jakieś 35st. A tak swoją drogą coś Angole się ociągają mieli coś zorganizować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Marzec 2011 troszkę propozycji http://www.willaafrodyta.pl/pl/o-nas.html http://www.lazurowydwor.pl/ http://www.halama.cal.pl/page1.php http://www.krynica-morska-polaris.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach