Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

heheheheh chłopaki też mi się podoba szukam czegoś w miarę taniego żeby wszyscy mogli dojechać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam tylko małą prośbę... przyjadę z moją drugą połówką... i urwie mi głowe jak nie będzie morza;) dlatego moja jedyna prośba to względnie jak najbliżej morza:D hehe...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bedę realistą... Wiem bo w ubiegłym roku szukalem miejscówki na zlot (nie akwarystyczny), o tej porze szanse są już zerowe na klepnięcie miejscówki dla grupy... Wystarczy wziąc telefon i podzwonić. Nikt nie będzie blokował sobie weekendu, bo przez to straci cały tydzień, przerabiałem takie rozmowy w ubiegłym roku, po prostu zero szans. Chyba że każdy będzie klepał sobie sam, ale to wtedy znowu nie ma szans na zgranie się w jednym terminie w jednym ośrodku.

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ...... ale nie jest to takie łatwe jak by się wydawało już troszkę wykonałem telefonów i wszyscy właściciele obiektów określają czas pobytu minimum tydzień są oferty ale cena spora ale nic szukam dalej :( no i kwestja ilości miejsc prywatne pensionaty są za małe a troszkę nas będzie. Chyba w weekend podjadę do kilku nadmorskich kurortów i polatam po ośrodkach. Jak byście coś ciekawego znaleźli to dajcie znać podjadę i obadam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to może jednak czerwiec? jeszcze przed sezonem a już ciepło:):)??:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Termin czerwcowy to też nie głupi pomysł.Jutro podzwonię po ośrodkach i czegoś się dowiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym nie próbował, to bym nie pisał, latem NIE MA SZANS a w czerwcu NIE MA SENSU bo woda zimna :yucky:

pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Bałtyku woda jest zimna cały sezon;) hehe... ale może Jastarnia i od strony zatoki chyba temperatura wody będzie znośna;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jaki jest sens robić zlot "nad morzem" 70km od plaży???

Temp wody w morzu to loteria.Nawet w lipcu jednego dnia jest bosko,a następnego nie zamoczysz nogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tylko wody....:) hehe... a teraz pewnie duże promocje;) hm... idąc tematem może Egipt? ponurkujemy może jakie rybcie/korale przeszmuglujemy;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to po bandzie...jedziemy do Tajlandii,tam temperatura wody o tej porze jakieś 35st. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to po bandzie...jedziemy do Tajlandii,tam temperatura wody o tej porze jakieś 35st. :D

A tak swoją drogą coś Angole się ociągają B) mieli coś zorganizować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi