Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

no dla mnie to rybka :) tylko musi być takie miejsce żeby można było grilla rozpalić, posiedzieć na ławce itd.

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam po prawej stronie jak się wjeżdza do Chałup są fajne kempingi na samej plaży.Trzeba by tylko się dowiedzieć jak z rezerwacją na sezon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do ośrodka to myślę że jest jedna najlepsza opcja :whistling:http://aqua-reef.pl/...10/page__st__20

Obiekt sprawdzony :D o dużej pojemności i dowolności organizacji czasu, kwestia ceny tez jest istotna. Ciężko będzie znaleźć coś bardziej konkurencyjnego.

PozdrT

Tak to jest sprawdzone i fajne miejsce masz rację ale myślałem że chyba jak ludziska przyjadą tyle km to chcieli by posiedzieć nad morzem ale niech się sami wypowiedzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem za morzem... chałupy, jastarnia... jadę z rodzinką więc jak powiem że do plaży będzie jedyne 20 km to mnie wysmieją:D.. ale zastanawia mnie ten "kemping"??? tzn że mam kołowac przyczepę??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę ze powinniśmy ustalić termin spotkania,do kiedy wpłacamy zaliczki (Sławkowi :D ) i trzeba klepnąć miejscówkę.Inaczej cienko to widzę.W sezonie jest niezły najazd turystów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem za morzem... chałupy, jastarnia... jadę z rodzinką więc jak powiem że do plaży będzie jedyne 20 km to mnie wysmieją:D.. ale zastanawia mnie ten "kemping"??? tzn że mam kołowac przyczepę??

Nie ...... myślimy o domkach aby wszyscy mogli się czuć jak u siebie a zarazem zrobić wspólne ognisko czy grila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to jest sprawdzone i fajne miejsce masz rację ale myślałem że chyba jak ludziska przyjadą tyle km to chcieli by posiedzieć nad morzem ale niech się sami wypowiedzą.

Sławciu ale ja się przecież nie upieram :D myślę że trzeba szukać czegoś podobnego, ale będzie ciężko. Dlatego zawsze pozostaje nam ta alternatywa :thumbsup:

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Termin ustalony 15 - 17 Lipca. właśnie przeglądam oferty. Mile widziane sugestje. Marek zerknij na te domki w Chałupach i daj linka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to mogą być nawet namioty :D Jak będzie morze to fajnie, jak nie to nie... liczy się klimat i ludzie :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna miejscówka do morza 50m ....to może się źle skończyć hehe

P.S.

Mogę się podjąć zrobienia cytrynówki na zlocik (mam fajny sprawdzony przepis) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi