slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 Tak jak kiedyś pisałem mogę coś zorganizować. Pomyślcie o terminie moim zdaniem fajnie było by w wakacje zawsze dla dzieciaków frajda. Mam kilka pomysłów co do ośrodków wczasowych nad morzem w okolicach Helu, Jastarni itd na półwyspie Helskim. Dawajcie wstępne informacje kto jest zainteresowany. Ośrodka jeszcze nie wybrałem bo to zależy od liczby uczestników ale myślę że marzec wystarczy na wstępne rezerwacje, kto jest zainteresowany bez konsekfencji niech się dopisuje. Sławomir Dyl 2 sztuki + syn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 a będzie pogoda sławek rozwiń mysl... kiedy? na jak długo? itd... sezon urlopowy wiec ja jak nabardziej tak.. Sławomir Dyl 2 sztuki + syn adams_23_as 2 sztuki + dzieciaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 Ja chętnie... chodź nie wiem jak będzie z urlopem:D na weekend tak czy owak będę mógł wpaść Ja i moja ładniejsza połowa... razem x2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 Myślałem o weekendzie w czerwcu albo lipcu na spotkanie ale jak ktoś chce może zostać dużej tydzień czy dwa z rodziną dlatego piszę szybciej. Troszkę organizacja będzie inna, ustalimy termin i ośrodek i bezpośredno będziemy rezerwować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 My oczywiście też się piszemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) Niech ktoś poinformuje o zlocie na nr. Skoczek napisz. Edytowane 12 Marzec 2011 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 Mamy już... Sławomir Dyl 2 sztuki + syn adams_23_as 2 sztuki + dzieciaki Bigwalker x 2 + 1 Bart x 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 Będziemy 2 + 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 Sławomir Dyl 2 sztuki + syn adams_23_as 2 sztuki + dzieciaki Bigwalker x 2 + 1 Bart x 2 Kilfu 2 + 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 A tak sobie pomyślałem fajni by było poznać poznać właścicieli forum i moderatorów. Co o tym sądzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 16 Lipiec ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 Może być data do ustalenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2011 Gradeno razy 1 16 lipca mi pasuje jak reszta (dostosuję się jak coś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2011 OK to ustalamy 15 - 17 Lipca Teraz zajmę się pensionatem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2011 Może i ja się zjawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2011 Nie wykluczam pojawienia sie swoja osoba w calej swej okazalosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2011 co do ośrodka to myślę że jest jedna najlepsza opcja http://aqua-reef.pl/topic/2041-prawie-letni-zlot-morszczakow-wiezyca-2010/page__st__20 Obiekt sprawdzony o dużej pojemności i dowolności organizacji czasu, kwestia ceny tez jest istotna. Ciężko będzie znaleźć coś bardziej konkurencyjnego. PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Marzec 2011 Ja pomyslałem o Chałupach.Miejscóweczki tuż przy samej plaży,fajny klimat i przyzwoite ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach