Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2011 Ma ktoś jakieś doświadczenia z tą rybką? mam okację ją kupić w dobrej cenie:) wiem, że wymaga sporego zbiornika, ale lada miesiąc takowy będzie:) jak u niej z agresją w stosunku do innych ryb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2011 Rybka nie jest agresywna,może mieć jednak problem z dogadaniem się z innymi wargaczami :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2011 właśnie tego chciałem się dowiedzieć... mam halichoeres chloropterus i zastanawiam się czy się dogadają... ogólnie najbardziej chyba mi się podobają wargacze:) a lunnare to chyba będzie pierwszy zakup do nowego akwa (jak wyperswaduje rodzince, że krewetki i ślimaki nie są takie fajne;)) własnie.... tylko jak tu je zgadać ze sobą... mój Johny Zielony jest pokorny jak baranek:) grzeczny jak żadna inna rybka... ale nigdy z innymi wargaczami jeszcze nie pływał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach