slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 Ostatnio zerknołem że pojawiają się identyczne possty jeden po drugim czyli się dublują własnie coś takiego mi się przytrafiło. Napisałem posta i wysłałem za 1 minutkę znowu wskoczyłem na forum i widzę że nie poszedł więc wysłałem ponownie myślałem że zapomniałem wysłać a teraz widzę że się zdublowały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stooodent 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2011 No to usuń zdublowanego, mówią że akwarystyka morska to głównie cierpliwość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2011 No to usuń zdublowanego, mówią że akwarystyka morska to głównie cierpliwość Nie można samemu usuwać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2011 A można edytować ?? to edytuj i zostaw np. to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2011 też nie można :-) chyba że tego ostatniego , ewentualnie można napisać o usunięcie postu i na pewno go usunę , zresztą wszystkie duble które widzę znikają . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) Edytować można, i skorzystać z opcji kolegi @robi59, ale całkowicie usunąć własnego posta nie można, to dziwne Edytowane 3 Marzec 2011 przez tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) No to jak jest w końcu z tą edycją ? sorki już wiem można edytować tylko ostatni co teraz robie. Edytowane 3 Marzec 2011 przez robi59 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2011 No to jak jest w końcu z tą edycją ? sorki już wiem można edytować tylko ostatni co teraz robie. Tak można edytować ostatni moim zdaniem, ale kiedyś nie mogłem edytować ostatniego nie wiem od czego to zależy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2011 od czasu :-) po pewnym czasie nie można już edytować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2011 Jaki to jest czas ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Marzec 2011 10 minut . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach