Skocz do zawartości
slawomirdyl

possty

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zerknołem że pojawiają się identyczne possty jeden po drugim czyli się dublują własnie coś takiego mi się przytrafiło. Napisałem posta i wysłałem za 1 minutkę znowu wskoczyłem na forum i widzę że nie poszedł więc wysłałem ponownie myślałem że zapomniałem wysłać a teraz widzę że się zdublowały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to usuń zdublowanego, mówią że akwarystyka morska to głównie cierpliwość :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to usuń zdublowanego, mówią że akwarystyka morska to głównie cierpliwość :rolleyes:

Nie można samemu usuwać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też nie można :-)

chyba że tego ostatniego , ewentualnie można napisać o usunięcie postu i na pewno go usunę , zresztą wszystkie duble które widzę znikają .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytować można, i skorzystać z opcji kolegi @robi59, ale całkowicie usunąć własnego posta nie można, to dziwne

Edytowane przez tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jak jest w końcu z tą edycją ? sorki już wiem można edytować tylko ostatni co teraz robie.

Edytowane przez robi59

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jak jest w końcu z tą edycją ? sorki już wiem można edytować tylko ostatni co teraz robie.

Tak można edytować ostatni moim zdaniem, ale kiedyś nie mogłem edytować ostatniego nie wiem od czego to zależy :turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi