KG5 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 Aqua Hurt - Piła Mam pytanko kompletnie od czapy troche, mianowicie jakie są godziny otwarcia sklepu stacjonarnego ? Na telefony nikt nie odpowiada, meil to juz w ogole... bede dzis przejazdem to chetnie bym wpadl... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KG5 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 Nikt nie ma pojecia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raffy14 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 http://www.zumi.pl/1578493,Aqua_Hurt_-_Akwarystyka_Morska,Pila,firma.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KG5 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 To tez znalazlem ale tylko zumi sie posilkowac ?! chcialem sie jeszcze upewnic od "kuchni" Tak czy siak dzieki bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) Sklep jest czynny ale nie wiem w jakich godzinach , wczoraj ze Sławkiem rozmawiałem. Spróbuję się dodzwonić Edytowane 2 Marzec 2011 przez Piotr34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 Własnie rozmawiałem z Panem Sławkiem , niestety dzisiaj nie będzie otwarte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KG5 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 Ok dzieki bardzo za informacje i fatyge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 A co chciałeś ośmiorniczkę kupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 A co chciałeś ośmiorniczkę kupić ? Dla teściowej zapewne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Marzec 2011 hehehe moja się troszkę zna i wie czym to grozji hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach