bujalka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) Witam, Na allegro ostatnio pokazały się takie cuda: http://allegro.pl/dioda-power-led-30w-smd-white-biala-zimna-i-ciepla-i1465355542.html Nadawałoby się to do morszczyzny??? Niby wg opisu Baiły zimny 6500-7000 do tego dokupić tylko diody Cree RB i powinno dać ładne światełko ale mogę sie mylić Acha zapomniałam dopisać ze są rożne wersje mocy Edytowane 26 Luty 2011 przez bujalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 nie kupisz, nie spróbujesz to się nie dowiesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 Też o tym myślałem taka jedna na podjast była by OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 Też o tym myślałem taka jedna na podjast była by OK hehe... nie ma to jak odrobina sarkazmu;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2011 e .................. tam zaraz sarkazm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach