thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2011 Niestety nadal chory Tu pare fotek jak Harlekin dobierał się krewetki, walczył z nia jakieś 2h i wciągnął ja jakieś 50cm do góry w skały, małe niepozorne ale siła jaka w niej drzemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2011 Jak widać krewetka jest skuteczna, ja kiedyś miałem przypadek, że krewetka skonsumowała cała lynkję więc ma spust co nie miara pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2011 Jak widać krewetka jest skuteczna, ja kiedyś miałem przypadek, że krewetka skonsumowała cała lynkję więc ma spust co nie miara pozdrawiam A u mnie wysyp chyba je trzeba mechanicznicznie wywalicz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2011 nie Sławku trzeba zabrać taką rozgwiazdę na miesiąc i będzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hodowlakorali 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2011 Super zdjęcia! Właśnie mam plagę małych rozgwiazd w akwariach i wrzuciłam po jednym maleńkim harlequinie do zbiorników po 3000l. Oczywiście wyłowiłam piaskowe, ale nie mogę uwierzyć, że moje dwa maleństwa dadzą radę. Zastanawiam się czy w ogóle przeżyją. Dzięki za radę Panowie )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach