Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2011 pomożecie mi określić nazwę miekasów dwóch? zapomniałem zapisać nazw. w necie tez bede szukał Pachyclavularia violacea piękna zieleń była odmiana bodaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 ktoś pomoże z nazewnictwem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 daj fotke jak się napompują PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 jeden się w miarę rozwinął ale to nie jego maksymalne możliwości, drugi jakoś nieśmiały ten w kształcie odwróconych dwóch palców. pamiętam że sprawiał wrażenie bardzo jaskrawo zielonej trawki. dokupię więcej jak mi się przyjmie ten. ide po aparat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 co widać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 wkońcu miękasek się pokazał:)czyli dokupię więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 jeden się w miarę rozwinął ale to nie jego maksymalne możliwości, drugi jakoś nieśmiały ten w kształcie odwróconych dwóch palców. pamiętam że sprawiał wrażenie bardzo jaskrawo zielonej trawki. dokupię więcej jak mi się przyjmie ten. ide po aparat ten to mi wygląda na sinularię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 na aparacie tego nie widać bo nie mam lustrzanki ale pięknie odbija światło jak fosforyzująca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 Pierwszy to sinularia, a drugi clavularia fluo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 dzieki:) kupowaliście coś od wczoraj? bo ktoś mi sprzed nosa zawinął mandaryna:P ale niedlugo beda nastepne i juz mam odłożone") Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty 2011 ....kupowaliście coś od idolka wczoraj*.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach