Rad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2011 Wczoraj troche podlamal mi sie odpieniacz. Jakim klejem najlepiej go skleic tak zeby dobrze trzymalo. Nie chodzi mi o zalanie ubytku tylko sklejenie dwoch czesci. Z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2011 acrifix 117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2011 (edytowane) Dominik a co sadzisz o cyjanopan lub kropelce. Zrobilem test z kropelka i trzyma jak cholera tylko nie wiem jak z trwaloscia pod woda gdzie ten twoj mozna kupic na allegro go nie ma Edytowane 4 Luty 2011 przez Rad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2011 (edytowane) da radę bez problemu:) ale dobrze mieć acrifix w zapasie, na wypadek-wpadek:) ja kupiłem w www.thcskiba.pl Edytowane 4 Luty 2011 przez dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Luty 2011 Dominik sorry ze zawracam gitare na kropelce napisane jest ze nie nadje sie do (nie nadaje się do klejenia: polietylenu, polipropylenu i teflonu). Z czego wlasciwie gorna czesc odpieniacz jest zrobiobiona ta przezroczysta pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greg 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2011 Korpusy są robione najczęściej z plexi (akrylu) i dlatego koledzy zalecają Acryfix. Kubki, zależnie od producenta są wykonane też z plexi, albo z polistyrenu wysokoudarowego, który klei się klejem na bazie np. nitro lub klejem modelarskim (do modeli plastikowych). greg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach