Steril 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2008 no tu pewnie bedzie troche problemu, najgorzej bedzie z montiporami, chce odciac same korale, zero pozostalosci skaly, podstawek itd. Na bank cos sie polamie, ale mam nadzieje, ze to jakos ogarne - korale sa duze, ale niewiadomo ile to tez ich nie jest, trzeba byc dobrej mysli - za pol roku od rewolucji bedzie wygladac znowu naturalnie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2008 wow, taka mega rewolucje chcesz zrobic? a dlaczego przy zeo chcesz przejsc na tylko sztuczna skale? PS. Pocioles juz te korale na szczepki ?? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steril 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2008 Smith - jutro (czyli w poniedzialek) powinny przyjsc podstawki i klej, co do ceramiki - po czesci juz napisalem - jest po prostu czystsza i bardziej sterylna:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2008 no tak, kumam - troche w sumie moglem sie spodziewac patrzac po wykonywanym zawodzie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2008 Szymon a powiedz mi ceramika bedzie od Balona?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Steril 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2008 nie ma innej mozliwosci:) widzialem na zywo - perfekcja w kazdym calu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2008 hehe domyslam sie u kogo to widziałes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2008 @Szymon trzymam kciuki za nowy projekt:) Będe śledził na bierząco Twoje postępy bo jak się mocno zdenerwuje to też wywale całość skały na rzecz ceramiki(aiptasia mnie dobija) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2008 S_Y_N_E_K a kogo nie dobija Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach