max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 Witam Mam pyt czy jestem w stanie sam naprawic nie swiecaca swietlowke z rf . Od czego zaczac sprawdzanie? Swietlowki teoretycznie na gwarancji ale po przebojach z reklamacja poprzednich 2 nie mam ochoty na jakikolwiek kontakt z ta firma. 2 Miesiace oczekiwania wysylka w ta i spowrotem zwodzenie itp generalnie masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 a co to jest rf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 a co to jest rf? Pewnie miło być RS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 Jak chcesz mogę na nią zerknąć jak coś to na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 Mialo byc RS no wlasnie chcialem uniknac wysylek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 To poszukaj w Twojej okolicy jakiegoś producenta albo importera LED bez sprzętu i znajomości tematu nic nie zrobisz. Ale obawiam się że bez reklamacji się nie obejdzie raczej małe szanse na naprawę chyba że jest to jakaś duperela związana ze stykami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 (edytowane) Jak zaczniesz sam naprawiać stracisz gwarancję,jak odeślesz narazisz się na kontakt z nimi i problemy ...to się nazywa być w czarnej d...pie Edytowane 30 Styczeń 2011 przez Bigwalker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) Ja tez postanowilem uniknac wysylania i bezsensownego tlumaczenia. Otwarlem i okazalo sie, ze w jednym przypadku poprostu orwal sie kabel laczacy plytke z pinami wychodzacymi na zewnatrz a w drugim oderwala sie nozka jakiejs diody czy rezystora na wejsciu zasilania na plytke z diodami. Ogolnie to jesli chodzi o szczelnosc tych swietlowek to dramat poprostu Edytowane 31 Styczeń 2011 przez AdamB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 ni wlasnie przez szczelnosci usilowano mi odrzucic reklamacje napisano mi ze swietlowka zostala zalana a nie miala najmniejszego kontaktu z woda poza zwyklym parowaniem. Tylko zastawia mnie czy szczelnosc to moj problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 One sa tak szczelne jak sw Polonez na tescie kota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Coś Wam powiem...musicie uważać z pisaniem "żle" o RS. Jeden z naszych kolegow otrzymał list z pogruszkami,w stylu,że jak się nie uspokoji to dostanie pozew do sądu o zniesławianie firmy Niezłe jaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 nie mam na celu obrabianie komus d*py ja juz sobie zdanie wyrobilem poprostu szukam porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) O! To bardzo interesujace. Bardzo lubie takie sprawy Edytowane 31 Styczeń 2011 przez AdamB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 max1974 Byłeś w jakimś zakładzie żeby Ci to sprawdzili ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 jeszcze nie mialem nadzieje ze moge sam cos wykombinowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 jeszcze nie mialem nadzieje ze moge sam cos wykombinowac Raczej odradzam Ci samemu coś kąbinować bez sprzętu pomiarowego i troszkę wiedzy w tym zakresie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SteveK 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) Coś Wam powiem...musicie uważać z pisaniem "żle" o RS. Jeden z naszych kolegow otrzymał list z pogruszkami,w stylu,że jak się nie uspokoji to dostanie pozew do sądu o zniesławianie firmy Niezłe jaja. Masz racje.Ja pochwalilem reeftech I bannannnnnnn.A tak na marginesie to niech ONI sie tam chwala swoimi miniaturkami. Jak bylo by wszystko Ok to przeciez tych listow I takich cyrkow bananowych zadny z nich by nie robil. Tak jak w Polsce u nas jest bardzo ciasne towazystwo reefiazy.No I u nas dobra albo zla opinnia sie bardzo szybko rozchodzi. Sk Edytowane 7 Luty 2011 przez SteveK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal07013 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) uwazaj SteveK co piszesz bo dostaniesz list od prawnika jak Slawek Dyl za obraze majestatu. ja Ci dobrze radze... bo to jest nowy chwyt marketingowy - robisz zakupy w sklepie i pisemko prawnicze poczta polecona jak powiesz, ze cos nie tak. a jak w moim przypadku to dostaniesz oswiadczenia plus inne bajery a jak nie to "pracownik" Ci napisze, ze nie jestes partnerem do rozmowy lub inny Ci powie, ze masz isc do piwnicy i dlubac w akwarium lub ze sny ma i bedzie Ci o snach tlumaczyl i co masz powiedziec? strach sie bac. PS - Wiec SteveK zalorzyc trzeba stowarzysznie "Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu" i mianowac Ciebie liderem. kase z Uni dostaniesz i dawaj. Ja mysle, ze inni tez sie dolacza do stowarzyszenia bo maja podobne "przygody". Masz racje.Ja pochwalilem reeftech I bannannnnnnn.A tak na marginesie to niech ONI sie tam chwala swoimi miniaturkami. Jak bylo by wszystko Ok to przeciez tych listow I takich cyrkow bananowych zadny z nich by nie robil. Tak jak w Polsce u nas jest bardzo ciasne towazystwo reefiazy.No I u nas dobra albo zla opinnia sie bardzo szybko rozchodzi. Sk Edytowane 7 Luty 2011 przez rafal07013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach