smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 No wlasnie, jak pewnie czytaliscie w Koralach, bardzo interesujace i porzadane dzialanie. Czy ktos go juz w polsce stosowal w jakims mniejszym baniaku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 mam coś podobnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 A myślisz że słynny "Atrament" to na czym jest? Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 No to po co pytasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 Blue, mój post był do Smitha, a Twój chyba nie do mnie, bo nie ja pytałem Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 Kurcze, sorki , wycofuję co napisałem. Myślę, że z lantanem może być jak z mikserem na dłuższą metę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2011 Taaaa, albo gorzej Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 Moze ktoś dać jakiś link do tego lantanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2011 http://erybka.iai-shop.com/product-pol-51-Microbe-Lift-Phosphate-Remover-236-ml.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach