dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Październik 2011 80-100W pasywnie, ale jakiej długości musiałby być wtedy ten profil? No i czy będzie sprzedaż samych profilów, jakby ktoś chciał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz_760301 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Październik 2011 (edytowane) Cofam słowa o człowieku renesansu - poszedłeś na skróty i system zgapiłeś od makaroniarzy;-p A tak na poważnie to tutaj też trzeba "uważać" by się profil nie pogiął. Długość tego radiatora by odprowadzić te 80W to, jak mniemam, szerokość złożonych modułów led o mocy 80W ? Jaki szeroki jest ten profil? Edytowane 25 Październik 2011 przez Mariusz_760301 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Październik 2011 Moduły mają po 48W, 2 sztuki wchodzą na 25cm profilu i to powinno (testy wkrótce) wystarczyć, ale wiatrak i tak dam dla pewności. Szerokość maksymalna to 218mm O sprzedaży luzem, póki co nie było mowy. Może się coś zmieni jeszcze to dam znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2011 @loccotus wlasnie zabieram sie za programowanie Waszych lamp (tych 200w) jest w sieci jakis poradnik? jezeli nie jak znajdziesz troche czasu to napisz prosze pare slow jak ustawic wschody, zachody etc.. z gory dzieki, pozdrawiam Michal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2011 Michał daj koniecznie obiecane fotki baniaka . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2011 wiem, wiem jak się baniak trochę ustabilizuje po przeprowadzce wstawię fotki (ale uprzedzam że szału nie ma ) ostatnio bardzo zwariowany czas, zamiast siedzieć przed baniakiem człowiek z nieuczciwymi wspólnikami sądzić się musi Jedziesz do Milówki? pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2011 (edytowane) Tak to bywa czasami. Co do Milówki odezwę się na prv. Leszku przepraszam za zaśmiecanie wątku. Edytowane 29 Listopad 2011 przez hepatus1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2011 Nie gniewam się wręcz Wam ładny obrazek wkleję zamiast Michała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2011 No Leszek bajeczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2011 też jestem zauroczony tym szkiełkiem i za to że nie jest moje - nienawidzę dosłownie jego właściciela Więcej fotek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2011 To tylko bajeczka i dobre zdjęcua gratulacje dla fotoreportera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2011 co za kolory :yucky: . Czyje to szkiełko ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Wracam do pytania probowalem sciagnac sterowniki z tej strony http://www.reeftechled.com/?page_id=423 ale moge tylko wersje na apple sciagnac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 jeśli tamten link nie działa - tu masz mirror: http://aqualed.pl/rtl/RTC.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 @loccotus dzieki wielkie ten link dziala, programowanie tez wydaje sie proste i chyba dam rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 To jest mój "serwisowy" soft do tych lamp, nie jest może tak kolorowy jak ten "dla klienta" ale jest na bank prostszy w obsłudze. Pamiętaj tylko że w okienkach masz ustawienia % ale max to nie jest 100 tylko 1000, połowa to nie 50 a 500 - taki niuansik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2011 Crab co Ty tam wymyśliłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaWroc 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Grudzień 2011 (edytowane) Witam, Z tego co widzę nowe lampy mają zupełnie inne ułożenie diodek w panelach i tu się zastanawiam jaką max głębokość zbiornika jest w stanie obsłużyć nowy panel. Czy lampa AQL-120/240 z 6-cioma panelami działa na zasadzie chmurek zachodów itp. przechodzących z prawej do lewej strony zbiornika ? Na mój gust na stronie aqualed.pl jest trochę mało informacji na temat funkcjonalności, a też na stronie oferowane są inne lampy niż opisywany tu "Prometheus" ... stąd też moje pytania. Z ciekawości jeszcze co z lampami typu "Nebula/Defiant" z T5 ... koncepcja się zmieniła ? Ktoś może mi coś więcej napisać ? Dzięki. Edytowane 8 Grudzień 2011 przez JaWroc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach