Skocz do zawartości
zho

Moja setka po 6 latach

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadl dzisiaj do mnie po latach kolega z porzadnym aparatem, wiec wykorzystalem go aby zrobic kilka fotek mojego 100 l zbiornika. Filtracja oparta na miniflotorze i 50 l filtrze glonowym.

Efekt naszego krotkiego przebywania przed zbiornikiem jest tu: http://www.akwa.aip.pl/21012011/index.html.

Zapraszam do konstruktywnej krytyki tego juz 6 letniego zbiornika, ktory przeszedl wiele zmian i plag, wytepionych metodami naturalnymi naturalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie wyglad ogolny niewiele sie zmienil od sierpnia 2010. Zrobie porzadek na przedniej szybie, cykne i bedzie. Jestem przed malymi zakupami wiec na razie sie lenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzi az milo akwarium jest porzadnie przykryte, ale mimo tego mniejsze rybki potrafily znalezc sobie droge do wolnosci :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zho to było pytanie retoryczne, mające na celu uświadomoć Ci, że żółtek się męczy w 100L :confused:

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyslam sie, ale powiedz mi co mam zrobic z glonami, ktore zoltek chetnie zjada a ktore rosna jak opetane tam gdzie ich zoltek dopasc nie moze, czyli w 45l zbiornika technicznego :)

Salarias odpada on naprawde wzial i wyskoczyl, ktoredy nie wiem ale sledztwo trwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi