zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2011 Wpadl dzisiaj do mnie po latach kolega z porzadnym aparatem, wiec wykorzystalem go aby zrobic kilka fotek mojego 100 l zbiornika. Filtracja oparta na miniflotorze i 50 l filtrze glonowym. Efekt naszego krotkiego przebywania przed zbiornikiem jest tu: http://www.akwa.aip.pl/21012011/index.html. Zapraszam do konstruktywnej krytyki tego juz 6 letniego zbiornika, ktory przeszedl wiele zmian i plag, wytepionych metodami naturalnymi naturalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Styczeń 2011 Gratulacje 6 lat to już ładny wynik :-) Tylko czy można prosić widok całego akwa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń 2011 W zasadzie wyglad ogolny niewiele sie zmienil od sierpnia 2010. Zrobie porzadek na przedniej szybie, cykne i bedzie. Jestem przed malymi zakupami wiec na razie sie lenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2011 A zółtek nie wyskakuje ze 100? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2011 Siedzi az milo akwarium jest porzadnie przykryte, ale mimo tego mniejsze rybki potrafily znalezc sobie droge do wolnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2011 zho to było pytanie retoryczne, mające na celu uświadomoć Ci, że żółtek się męczy w 100L PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Styczeń 2011 Domyslam sie, ale powiedz mi co mam zrobic z glonami, ktore zoltek chetnie zjada a ktore rosna jak opetane tam gdzie ich zoltek dopasc nie moze, czyli w 45l zbiornika technicznego Salarias odpada on naprawde wzial i wyskoczyl, ktoredy nie wiem ale sledztwo trwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach