pooh 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2011 (edytowane) witam, jak, oprocz wkretow, osadzilibyscie plytke MCPCB Star z dioda CREE na radiatorze aluminiowym; wkrety "plastiki" sa fajne, ale zalezy mi na czasie ze zmontowaniem, a nie mam do nich dostepu, zanim przyjda z netu, troche minie... zwykle metal, nie pasuja mi za bardzo :/ Edytowane 13 Styczeń 2011 przez pooh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2011 Jak chinczyki klejem zalać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OCB 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2011 http://allegro.pl/oryginalna-dwustronna-tasma-termoprzewodzaca-3m-i1398915661.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ditus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2011 (edytowane) Żadne taśmy dwustronne... Klej lub, co jest lepsze, pasta (cieniutko) plus normalne wkręty z podkładką, tylko trzeba uważać na ścieżki PCB, aby ich nie naruszyć. Edytowane 14 Styczeń 2011 przez ditus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2011 Znajomy mówił że ledy montuje za pomocą - bodajże m3, tyle że łebki stożkowe, przez co nie stosuje podkładek i nie ma możliwości zwarcia, bo wkręt dociska płytkę tylko krajem stożka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2011 zastosuje klej termoprzewodzacy; wlasnie zjaralem dwie diody wkretami :/ dzieki za podpowiedzi; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2011 To znaczy zrobiłeś zwarcie, czy pękła płytka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2011 zwarcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach