vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2011 (edytowane) zbieralem sie pare razy zeby napisac troche o nowym wiekszym szkielku wiec tak glowny OW 160*70*70 z kominem po srodku sump 100*60*50 druga polowa 40 oswietlenie led 3*120w przemkowe odpieniacz BK250 cyrkulacja 3*6105 z multi profilux z duperelami kalkreaktor BM120S i tak pewnie codzienie cos napisze jak w koncu uzbieram wolnego czasu Edytowane 4 Styczeń 2011 przez vitekzawada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2011 No ładnie . Dawaj fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 ale wypas, czekamy z niecierpliwością Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 A na co Ci Multicontroller jak masz Profiluxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) profiluxa to musze jakos ogarnac bo jak narazie to dla mnie czarna magia,instrukcje dostalem od DARKAB30,jest tam 68 stron do przestudjowania,za bardzo nie bylo czasu zeby wszystko zrobic tip top,przekladke robilem dzien przed wigilja,pozatym zbiornik zakupilem z calym zyciem od kolegi MARIUSZA,i naj wazniejsze bylo zadbac o zycie przewiesc wszystko i reszte przelozyc z mojego zbiornika,zona latala jak osa bo wszystko bylo robione przed wigilja,rano jak zaczelem to na drugi dzien o 7 skonczylem,jeszcze zostalo zastanowic sie nad ulozeniem skaly jakies 120 kg,szczepki i korale leza na dnie zbiornika jak ostatnio liczylem to 117 sztuk bylo,czesc skaly wylondowala w sumpie ,reszta jest w beczkach i czeka na wlozenie do zbiornika,w miedzy czasie zachorowalo mi sie,i tak stoi to wszystko do dzisaj moze mi ktos wyjasnic zasade dzialania koncowki na pompie odpieniacza bk250,albo ile sie robi obrotow zeby zasysal dana ilosc powietza Edytowane 6 Styczeń 2011 przez vitekzawada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) kolejny rok zaliczony bez zadnych problemow Edytowane 30 Grudzień 2011 przez vitekzawada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2011 nie moge dodac kilku zdjec na raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2011 Postaraj się o lepsze zdjęcie, masz co pokazać, a nic nie widać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2011 zdjecie robione przez telefon.postaram sie o lepszej jakosci zdjecia, jak rozwiazac problem zeby wstawic kilka na raz zdjec,na podgladzie sa,a w poscie tylko jedno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2011 Vitek - jak robiłeś zbiornik z OW to nie myślałeś, żeby dać przeźroczysty silikon ? Czemu się zdecydowałeś na czarny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2011 (edytowane) akwarium odkupilem od kolegi mariusza,wiec juz byl czarny sylikon Edytowane 31 Grudzień 2011 przez vitekzawada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2011 zdjecie robione przez telefon.postaram sie o lepszej jakosci zdjecia, jak rozwiazac problem zeby wstawic kilka na raz zdjec,na podgladzie sa,a w poscie tylko jedno Ja wstawiam przez http://imageshack.us/ i nie ma problemu, wstawiasz ile chcesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2012 (edytowane) Dzieki snakecharner za pomoc we wstawieniu zdjec czesc zdjec ma pol roku reszta z listopada Edytowane 1 Styczeń 2012 przez vitekzawada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2012 akwa fajne, ale talerzówka mistrzostwo świata!! długo już tak ci rośnie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2012 Jak dla mnie za duży misz-masz. Aranżacja słabiutka - jak już załadowałeś taki litraż to było dorzucić skały... Nie wiem czemu ale w większości miejsc masz 2 rodzaje montipor. W innym ujęciu... las SPS'ów i w środek miękkas... Talerzówka jedynie robi wrażenie - gratuluje okazu ! Do mnie nie przemawia, za monotonnie i nie przemyślanie + za mało skały jak na założony litraż ( mimo iż am jestem minimalistą w tym zakresie ) ale... gratuluje akwa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vitekzawada 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Styczeń 2012 (edytowane) talerzowka ma dwa lata,w sobote sprzedalem caly talerz,zostawilem sobie tylko kawalek szczepki,zajmowala 1\3 zbiornika,czas bylo juz pozbyc sie 100kg skaly mam zaladowane w sumpie i jeden dodatkowy sump jest podlonczony okolo 120l tez ze skalom, troche monotonie sie zrobilo i pozbywam sie wiekszosci korali,czas na porzadki i mala arazacje,cos sie wymysli a skaly jest w sam raz w glownym Edytowane 1 Styczeń 2012 przez vitekzawada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach