Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Co prawda pytanie przyszłościowe ale z czym mieszacie CS ? Opis na stronie KZ nie jest dla mnie 100% czytelny. Dla usunięcia ciano - sprawa prosta. Dla standardowego dozowania już nie koniecznie - ułatwia przyswajanie B-Balance, PIFC - kompatybilny z innymi elementami również AA i CV Dodawać dziennie za każdym razem z innym preparatem. Więc tan naprawdę z czym to można "bełtać" Docelowo zamierzam próbować B-Balance, K-Balance, Iron, SP, ZEOspur macro - AA i CV dodaję już od 2 tygodni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 I ja sie przylacze do pytania,bo ostatnio dostalem gratisa w postaci tego preparatu.Zadnych innych preparatow KZ nie posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Coral Snow mozna mieszać z B-balance , K- Balance , AAHC , KJFC i CV oraz zeobak przy problemach z cjano. Innych połączeń KZ nie poleca . Mozna stosować równiez osobno , chociaz ja nie zauwazyłem różnicy przy podawaniu tego preparatu. Robert jesli chcesz uzywać odrazu to szystko co wymieniłeś to bedziesz miał troche zabawy z czyszczeniem szyb i skał. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2008 Andrzej dzięki za informację. Uszczegółowię to co napisałem wyżej - preparaty dodatkowe nie licząc (AAHC, CV oraz SP) zamierzam stopniowo włączać po wizualnej stabilizacji zbiornika i nie prędzej jak przy 3 załadowaniu kamyków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach