Skocz do zawartości
piter

Aqua-Sea [Bytom]

Rekomendowane odpowiedzi

jarex66 no właśnie dziwne :) a zdjęcia albo zachęcą albo wręcz przeciwnie, dlatego nadal czekam. W czwartek przejeżdżałem nawet obok.. ale czekam na opinie - zdjęcia:)

do innego sklepu mam 5 min pieszo;P a samochodem 2min:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry i bez urazy ale dla mnie przewaga akwariów słodkich to zoologia a nie salon morski. Ale oczywiście nie byłem i nie widziałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoczekpl oki, dziękuję za " Piter - życzę sukcesów :thumbsup: " i

przepraszam za niedoczytanie :)

Zapraszamy szanownych kolegów ,może ktoś w końcu napisze jak jest :) fotki wstawimy obiecuję

jarex66 napisaliśmy , że salon akwarystyczny, nie było sprecyzowane że tylko morszczyzna :)

Edytowane przez piter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok piter :smile: dziś odpuściłem jazde bo pogoda, ale jak nie będziecie mieć dla mnie xanthurum na drugi tydzień to ubiję :D

Edytowane przez jarex66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli oczywiście bedzie taka wola zainteresowanych-forumowiczów to jak najbardziej niedziele przedświąteczna wchodzi w grę jako handlowa, a nie zależnie od tego oczywiściwe w miarę możliwości po godzinach urzędowanie na tel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajny jest ten napis pod KASĄ :thumbsup:

I w dodatku niezgodny z prawem!

RZECZNIK KONSUMENTA:

Zwierzęta nie są rzeczami w rozumieniu ustawy o ochronie zwierząt, jednak w sprawach nieuregulowanych w tej ustawie do zwierząt stosuje się odpowiednio przepisy dotyczące rzeczy. Zatem w przypadku, gdy zwierzę jest "wadliwe†(niezgodne z umowąâ€) przysługują nam roszczenia z ustawy o sprzedaży konsumenckiej.

W tej sprawie chroni nas bardzo skutecznie domniemanie prawne z art. 4 ust. 1 ustawy, które wszelkie wady pojawiające się do 6 miesięcy, od daty zakupu, traktuje jako istniejące w momencie wydania. Aby zatem skutecznie oddalić nasze roszczenia sprzedawca musi to domniemanie obalić. Jeżeli nie zleci szczegółowego badania weterynaryjnego, co do przyczyny padnięcia, wówczas bardzo trudno będzie uchylić się od odpowiedzialności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem i widziałem. Obsługa jest miła i na pewno wiedzą co sprzedają. Co do ilości życia morskiego to jest tego jeszcze mało, ale i ceny są bardzo niskie. Na pewno jeszcze ich kiedyś odwiedzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jesteśmy po dostawie ryb jest kilka rarytasów min Centropyge multicolor,Acanthurus sohal,Plectorinchus vittatus,Canthigaster jactator (Hawaje),Amblyeleotris aurora, Emblemaria hypacanthus, Ctenogobiops tangaroai, Amblygobius phalaena, Gramma loreto, Gramma melacara, Signigobius biocellatus.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Czy sklep dalej istnieje czy zostal przeniesiony w inne miejsce?

Wczoraj byl kolega i dzis gadal, ze "posprzatane" na starym miejscu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi