Skocz do zawartości
piter

Aqua-Sea [Bytom]

Rekomendowane odpowiedzi

Chcielibyśmy wszystkich poinformować i zaprosić do nowego salonu akwarystycznego :)

Po prawie roku pracy we wtorek (7.12.2010.) otwieramy salon akwarystyczny zajmujący się akwarystyką słodko i słonowodną.

Salonik ma ponad 80m2 gdzie stoi ok 8 tyś l słonej wody i prawie drugie tyle słodkiej.

Na stanie ok 70 gatunków ryb słodkowodnych, krewetki, raczki, rośliny. W słonej wodzie pływa 78 gatunków ryb, kilka gatunków krabów, krewetek, ukwiałów i zbiorniki z koralowcami, oraz sprzęt do słodkich i morskich zbiorników, z ciekawostek to miedzy innymi wyłączność na Śląsk produktów markowej firmy ADA

Salon mieści się w centrum Bytomia przy ul. dr Józefa Rostka 11.

Godziny otwarcia od 10.00-18.00 a jeśli po godzinach kontakt telefoniczny zawsze się można umówić :)do godziny 20.00 numery telefonów kontaktowych to 0-609-246-887 i 0-602-482-235

Za kilka dni zostanie również uruchomiony sklep internetowy

Adminów i resztę proszę o nie traktowanie tego jako reklamy, więcej na temat sklepu tu na forum nie będę pisał (chyba że będzie taka wola forumowiczów i na pytania odpowiem)

Pozdrawiamy

AQUA-AEA

Piotr Rurański

Paweł Kaczmarczyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są 2 szt, zapraszamy proszę o tel wcześniej ponieważ są dwa rozmiary

Edytowane przez piter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie ze sie otwiera nowy sklep. Mam nadzieje ze ceny bada niskie i kondycja zwierzat bdb. Czekam na strone www sklepu, dajcie tu znac jak ruszy. Mam nadzieje ze bada real foto sprzedawanych koralowcow podobnie jak w acroporze czy starfish.

Edytowane przez chimba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Kraków dalej czeka :) dziwne to takie wielkie miasto a został jeden sklep reszta uciekła

Edytowane przez cris6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Kraków dalej czeka :) dziwne to takie wielkie miasto a został jeden sklep reszta uciekła

Bo za mało kupujecie :D centusie :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego kraków jest przereklamowany, tak samo jak zakopiec. spoczywa na laurach więc inni go już dawno prześcigneli. a tak z lekko biznesowego punktu widzenia to krk to kilkaset tysięcy potencjalnych konsumentów, a śląsk to kilka milionów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kraków to małopolska a nie tylko Kraków a ja mam na to inne zdanie bo siedzę w tym temacie czynsze czynsze . Wynajęcie lokalu u nas to jest masakra a rynek jest bardzo wielki to widać po ilości marketów które są i nadal powstają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ciekawostek to napewno Nemateleotris helfrichi - Helfrichs Schwertgrundel , no i Acanthurus sohal - Arabischer-Doktorfisch oraz Siganus guttatus

Edytowane przez piter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakieś zdjęcia z otwarcia?? może zachęci do odwiedzin:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sienki to ja zamierzam jechać w sobote 180km do tego sklepu a Ty czekasz na zdjęcia z otwarcia co masz pare km ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi