Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Listopad 2010 mam w baniaku pare Nemateleotris decora przez pewien czas pływaly sobie razem potem jedna z nich znikła, myślalem w ogole padła potem zaczeła się incydentalnie pokazywać, chowała się w skale dziś siedzi w rogu akwa, jest ubarwiona normalnie, ale nie rusza się kiedy się ją zaczepi, podrywa się i płynie do drugiej, gdzie przez pewien czas normalnie pływa potem wraca w to samo miejsce, czy to możliwe żeby tam spała w dzień? co do tych rybek, zaleca się karmić je kilka razy dziennie jak karmic mało ruchliwe rybki przy stadzie pirani ktore zjedza wszystko zanim spadnie do połowy zbiornika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegeye 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2010 Niestety nie moge ci pomoc, ale wiem ze ona odejdzie.... To smutne ale juz to widzialem u siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Apofis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2010 hej. Ja mam Nemateleotris Magnifica i od roku siedzi w skale tylko na żarełko wychodzi!! porażka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2010 jest już na wiecznej rafie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach