Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2006 Niedlugo taki komplecik poleci do Tomka vel erybka :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Wrzesień 2006 ODOBI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2006 a nie wiem cyz u siebie go podlacyz czy komus opchnie , ja zrobilem swoje moze robic z tym co chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2006 moze wystawi je na targach :mrgreen: szykuj sie na masowa produkcje bo zamowienia napewno beda :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2006 bardzo ładny zestwik mi też się podoba:) a pod jakie akwa to zestaw?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2006 phi ... :] synek nic nie wiem , Tomek chcial wiec mu zrobilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach