Skocz do zawartości
rafal07013

Deaktywacja konta na Nano-reef.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale zostalo zablokowane mi konto na nano-reef.pl

10-22-201010-53-38PM.jpg

Czy ktos kto utrzymuje "bliskie" stosunki z p. Przemkiem moglby powiedziec za co zostalem zabanowany? Czyzby ktos sie czegos bal z mojej strony?

Moze inni maja jakies uwagi dlaczego drugie forum blokuje kogos bez powodu. No bo jaki powod?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale co??? moj ostatni post na tamtym forum to byl do Seb's ze Vortech MP 40 to super pompy a domyslam sie, ze mowil, ze sa zle bo nie sprzedaje ich reefshop.pl - a poza tym nic. nawet slowa.

ja rozumiem, ze politycy zaczynaja sie dobierac do sprawdzania internetu - ale ja zablokowany? za co sie pytam. przeciez latwo sprawdzic, ze wszystkie moje posty byly bardzo pozytywne w strone Przemka - zlego slowa na forum. Ba nawet jego lamp troche sprzedawalem kiedys tam za atlantykiem wiec czemu to mnie banowac???

no moze ktos mi wytlumaczy??? czemu?

Przeskrobałeś cos :D

Edytowane przez rafal07013

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bigwalker - ja rozumiem, ze Ciebie zabanowal - ale Ty chociaz "cos" zrobiles - a ja??? ani korali nie sprzedaje jak Ty, ani w Polsce nowych lamp leds nie sprzedaje jak Ty bedziesz sprzedawac wkrotce ktore beda lepsze od tych z reefshopu i tansze o 25% i nie beda robione w chinach - wiec rozumiem dlaczego Cie zamknal.

ale ja? Ja jego lampami handlowalem za atlantykiem - zawsze milo do klijentow, zawsze aby zlego slowa nie bylo - i dostalem banana. za co? czy to za poglady polityczne? za to ze lysym nie jestem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wlodzimierz - dziekuje. Ty to masz plecy widze na nano-reef.pl

Ja rozumiem, ze Przemek ma zly miesiac - stracil odbiorce w USA w mojej osobie, stracil odbiorce w Australi/Nowej Zelandi. Wiec rozumiem, ze sie troche zle dzieje. ale kogo to wina jak produkt nie idzie? Trzeba spojrzec w lustro a nie banany rozdawac.

Wlodek - a propo lampy. Fantastyczny produkt Marek ma. Sam nawet nie wie. Nie bede wyskakiwal do przodu - poczekam niech otworzy nowy watek - Lampy LED z ReefTech "Prometeusz" i wtedy temat sie sam podciagnie. Ale moge powiedziec, ze pelny wypas, software napisany w C#, WiFi, orginalne czesci no i jakosc nie chinska. Ale wiecej nie bede chwalic, niech Marek zacznie watek i niech pokarze video nowych lamp. Mam nadzieje, ze sie nie bedzie bal p. Przemka i watek zalorzy.

Edytowane przez rafal07013

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@rafal pleców nie mam ale trzeba pomóc człowiekowi w potrzebie :smile:

@Marek będę potrzebował niedługo 900W klasycznie lub 450W w LEDach :whistling:

Edytowane przez Włodzimierz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czym się przejmujecie :D Ja poprosiłem SkoczkaPL wczoraj o zerknięcie dlaczego nie mogę pisać i odbierać PW od wczoraj też się nie mogę już zalogować a o pisaniu zapomnij no i temat znikną haahahahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wlodek - mysle, ze jako pierwszy klijent to Ci odpali po jakiejs promocyjnej cenie. Ale z tego co wiem to Marek z tym problemu nie ma. Jak ten nowy temat otworzy to ludzie beda mile zaskoczeni co na gwiazdke Marek ma do zaoferowania no i nie "made in China".

Malo tego chetnie zapewne bedziesz chcial porownac z lampami innymi na rynku i mysle, ze Marek pokarze zdjecia konkurencji oraz swoich nowych lamp. Prawda, ze to zrobisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze podpadles czyms? moze wiesz cos czym bys sie chcial pochwalic aby inni wiedzieli? jakis powod musial byc.

a moze Przemek nie placi za server i tak oni blokuja przypadkowych ludzi? bo jak inaczej to tlumaczyc?

A czym się przejmujecie :D Ja poprosiłem SkoczkaPL wczoraj o zerknięcie dlaczego nie mogę pisać i odbierać PW od wczoraj też się nie mogę już zalogować a o pisaniu zapomnij no i temat znikną haahahahahah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja? Ja jego lampami handlowalem za atlantykiem - zawsze milo do klijentow, zawsze aby zlego slowa nie bylo - i dostalem banana. za co? czy to za poglady polityczne? za to ze lysym nie jestem?

Bana za pisanie prawdy dostałeś :D ostatnio wpadła mi taka lampka w ręce klejona na butapren i przy oryginałach XP-G nawet nie leżała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.