foosu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2010 Witam i o grubosc pytam mianowicie chodzi mi o to czy płyta wiórowa o grubośći 18mm była by odpowiednia na szafke pod baniak 200 litrowy z gory dziekuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2010 Taa grubość jest bardzo ważna ...spokojnie płyta 18mm wytrzyma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foosu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2010 Dzięki wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macieks 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2010 Ja zrobilem tak http://lubiemajsterkowac.pl/w-domu/meble/34-meble/75-szafka-pod-akwarium-cz-1 mega stabilne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2010 Tylko daj pełne plecy żeby szafka się nie złożyła. No i pomyśl nad zabezpieczeniem od wilgoci - ja pomalowałem farbą jachtową (bezbarwną) + dałem na łączenia płyt cienką warstwę silikonu. Do tego jakieś otwory wentylacyjne. Szafka po jakiś 3 latach użytkowania nie miała najmniejszego śladu spuchnięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foosu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2010 Dziekuje wszystkim za podpowiedzi to sie ceni szafka już zamowiona u Pana który zajmuje się tylko produkcją szafek pod akwaria . Jak będzie gotowa wstawie zdjęcia, czyli kolo przyszłego czwartku, jeszce raz wielkie dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panczew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2010 Witam, To wstaw tylko wiesz, "...ktury..." Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foosu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Październik 2010 Jeśli chodzi Ci o ortografie to spoko mój bład ale pewnie i tak się będzie powtarzał bo mam z tym problemy Chyba że chodzi Ci o inny sens słowa który , reklama czy jej brak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panczew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2010 Witam, Chodziło mi o to pierwsze Jak możesz to jakoś tego nie powielaj bo wiesz, źle się czyta Pozdro i oczywiście czekamy na foty mebla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foosu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2010 Ah dlaczego zawsze jakis poliglota sie znajdzie, dobra bede sie staral rowniez pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Październik 2010 Trafiają się lenie, to i trafiają się poligloci:) Co do szafki to jak już wyżej napisano spokojnie wytrzyma, jak napisał rpp lakier okrętowy działa cuda Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foosu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Październik 2010 Moim zdaniem to nie poligloci tylko osoby które z nudów coś napiszą żeby było śmiesznie i rozmowa się kleiła Ja osobiście mam wy...ne na to jak ktoś pisze ważne żebym rozumiał treść zdania, ale szanuje to że innego to może drażnic bez urazy panczew jeszcze raz dzieki Panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
foosu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Październik 2010 I dziś miały być fotki i nici z tego pojechałem dziś po odbiór gotowej półeczki i niestety okazało sie że Pan zrobił szafkę ale nie na te wymiary które mu podałem zmyliły go pewnie wymiary szyby która zamowiłem u niego dla kolegi 4 dni potym jak złożyłem zamówienie na szafkę niestety ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach