jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2012 Nie wiem czy wiesz ale ona była zarezerwowana... W niedzielę ty robisz naleśniki a ja przyworzę moją 3-kę głodomorów - inaczej nie odpuszczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2012 :-) No i powiedziałem że dowiozę właścicielowi ... tylko czekam aż podrośnie :banana: :banana: No dobra szybka fotka bez czyszczenia szyb :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2012 No ładnie, niech to tylko teraz podrośnie i będzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2012 Zmiany zmiany zmiany.... Dzięki siporaxowi udało sie zwalczyć NO3 i PO4 do 0, Korale czują się dobrze. Plagi opanowane więc co robi akwarysta .... kombinuje :-) Już chyba taki jestem że nie lubię stagnacji. Od pewnego czasu chodził mi pomysł po głowie ale trochę się bałem aby go wdrożyć. Po ostatnich rozmowach z paroma bardziej doświadczonymi morszczakami klamka zapadła. Chcę poznać ciemną stronę mocy! W dniu dzisiejszym rozpoczynam przejście akwarium na ZEOVIT. Chcę poznać tą metodę oraz chciałbym wreszcie uzyskać kolory SPSów które najbardziej mi się podobają - pastelowe, żywe, cukierkowe... Akwarium zostało wyczyszczone z resztkowych miękasów, LPSy będą maksymalnie 2-3 sztuki. Czas pokaże co z tego wyjdzie.... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegeye 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2012 No to zrobiles niezly przesiew.... Właśnie chciałem zapytać czy już zacząłeś z Zeo, bo widziałem twój post na Zeovit.com.... Coz ja w przyszłym tygodniu chyba też dołoże w końcu kamyki.... leżą i czekają cierpliwie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2012 (edytowane) To z toba znam już 4 baniaki które migrują, jakiś sezon na ZEO :-) Właśnie zamoczyłem kamyczki :-) Edytowane 26 Listopad 2012 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturs 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2012 Jakie wymiary ma to akwarium ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2012 100x65x55 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach