juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Październik 2010 czy ktoś wie może czy brzydal moze zrobic krzywdę tridacnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Październik 2010 U mnie pływa i tridacną się nie interesuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 podbijam temat- jakie jest prawdopodobieństwo że brzydal zainteresuje się zoa lub jakimiś LPSami? czy może podjadać korale? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 Olbrzymie Mój pierwszy róż nie ruszał, a na trzeci dzień swojej kadencji wpieprzył Scolymię za trzy stówki Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinuk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 u mnie podjadał euphilie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 A co to jest brzydal ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 to pier... znaczy się nie kupuje PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 (edytowane) ja miałem tą rybkę 3 miesiące (niestety mi padła) i żadnych korali nie chwytał za to aiptazie owszem:) raz mi euphylie ruszyła ale tylko uszkodzonego polipa... więc wydaje mi się, że to kwestia osobnika:) Edytowane 15 Luty 2011 przez Bart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 Ja z mojego jestem bardzo zadowolony:) Wyciał aiptasię co do sztuki,przy karmieniu jest pierwszy i nie tyka korali ani tridacn.Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 Ponawiam swoje pytanie ! co to jest brzydal ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 Ponawiam swoje pytanie ! co to jest brzydal ??? http://korale.pl/product_info.php/cPath/34_116/products_id/1674 PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lionfish 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty 2011 (edytowane) U mnie najpierw zjadl aiptasie, potem zoa, a na koniec zabral sie za sps-y ale jak go tylko przylapalem to wylecial Edytowane 15 Luty 2011 przez Lionfish Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2011 Moj na początku obrobił całe akwa z aiptasi , teraz plaga się odrodziła i ni cholery nie chce ruszać ,nawet po kilku dniowej głodówce, za to korali żadnych nie rusza , wcina wszysto co wrzuce do akwa oprócz aiptasi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach