thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 Cześć, Chciałem się tylko przywitać Mam na imię Tomek, jestem z ogólnie pojętej Galicji a przez ostatnie 2 lata głównie z Irlandii.Jestem nowym a w zasadzie przyszłym morszczakiem. W planach akwa 126l. Ale o tym w kolejnym poście. Teraz mam jedno pytanko, co to za ryba, ale nie ta w kropki tylko ta druga - bohaterka drugiego planu, plamista: A co do Zebrasoma gemmatum, to czy ktoś ją widział w Polsce i po ile? Piękna, chyba jeden z ładniejszych pokolców. Ktoś wie dlaczego taka droga ta rybka? Aż taki rzadki egzemplarz? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 Bajer Kiedyś widziałem Zebrasoma gemmatum 3 000 za szt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
angelikanet 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 Fajne te rybcie , takie słodkie , ta w ciapki ma ubarwienie podobne do bernardyna hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 ta z tyłu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
angelikanet 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 ta z tyłu ? Tak. Ale napisałam , że tylko podobne bo nigdy nie widziałam żółtego koloru w umaszczeniu bernardynów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 yyy krzyżówka jakaś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Październik 2010 ale ta goniopora jaki intensywny kolorek ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzesiu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Październik 2010 Ladna Rybka ,u nas w Berlinie 450-600€ Drogie som dlatego bo ilosc Exportow jest Ograniczona i na Mauritsius tylko jeden gosc ma pozwolenie na Export radzil bym Zebrasome Scopas sobie kupic jest kolorystycznie podobna tylko bes Kropek. Pozdrawiam Grzes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Październik 2010 Ale właśnie te kropki to cały urok tej ryby moim zdaniem... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach