mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 Witam jakiś czas temu wpadlo mi coś takiego w ręce Jaka może być przypuszczalna wartość tego ustrojstwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 Ph widzę hani więc powinno być OK co do reszty nie znam, nie wiadomo też ile to ma lat moim zdaniem jedyny sposób to porównanie wyników u jakiegoś kolegi co ma takie zabawki u siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 Myslisz że mogę się wymienić z kimś na filtr RO o najmniejszej wydajnosci ? Nie chcę nikogo naciągać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 A gdzie tu masz filtr Ro ? tym pomiary robisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 chyba sie nie zrozumieliśmy Prosilem o wycenę w celu sprzedania lub wymiany na najtanszy filtr RO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 To faktycznie masz rację, porównaj i zobacz czy działa tak jak pisałem, jeżeli działa to spokojnie możesz się wymienić. Jeżeli działa to warte z 200 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Październik 2010 No to super ! sprawdzałem i prawie się pokrywa Dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach