gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2010 Witam serdecznie dzisiaj po 3 miesiącach mieszkania w moim akwarium borsuk wyskoczył macie może jakieś podejrzenia co mogło być przyczyna ?? Pozdro i jeszcze cyjano wywalilo po zmianie soli na TM jak najskuteczniej się pozbyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2010 Pewnie się wystraszył to czasami tak jest sam pochowałem 2 rybki. Co do cyjano/dino to zaciemnienie na 3-4 dni jak nie masz sps-ów. Następna podmiana na byle jakiej /byle była by gorsza/ soli ta jak widać jest z bogata na Twoje akwarium albo pomieszaj z inną może poradzisz a jak masz mały wysyp nie zmieniaj nic. Obserwój. Brak troszkę danych od kiedy masz akwarium ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibi1984 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Wrzesień 2010 A wiec akwa mam od połowy kwietnia parametry wszystkie w normie przedtem miale sól AM w akwa mam euphylue 2saeco 2zoanthusy clavularie nie wiem czy to zaciemnienie nie wpłynie negatywnie na euphylue i mam problem z ph w nocy 7,62 w dzień 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach