Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2010 Witam, Kończą mi się mrożonki i muszę coś zakupić. W Rumi osiągalne są mrożonki z firmy KATRINEX. Jaka jest Wasza opinia o jej produktach, czy warto? Cena za 1 op. solowca, różnych mixów itp 3.60zł. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2010 Cześć, kiedyś karmiłem tylko katrinexem. Artemia jest niezła, choć jak na potrzeby moich zwierzaków kostki są za duże. Musiałem je kroić itd. Nie wiem jak jest teraz z jakością, ale kiedy przechodziłem na ichtiotropic ich mrożonki wydawały mi się dużo czystsze (lepiej wypłukane) niż katrinexu. Podstawowy wybór ichtiotropic jest w Karinie koło Auchan. Nie ma mrożonek dla korali, ale może jeśli ktoś oprócz mnie będzie o nie dopytywał do w końcu zamówią a w ogóle to PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2010 Jesli ktos jest zainteresowany to na gieldzie Lodzkiej maja prawdopodobnie caly asortyment firmy IchthyoTrophic ,dla ryb morskich rowniez widzialem (wszelakie ikry ,planktony ,mieso krewetek itp) w cenie bodajze 2.2zl za tabliczke (100g) sprzedawane tylko po 10 sztuk ,nie jestem jednak pewien czy w sklad tych 10 sztuk mozna wziasc kazde inne czy 10 sztuk jednego rodzaju ,jesli tak to warto wziasc 10 sztuk tego cuda Sekstet morski(blisterpack - 30 kostek, w tym: 6 x solowiec, 6 x lasonogi, 6 x czerwony plankton, 3 x ikra homara, 6 x mięso małży, 3 x mięso krewetki Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach