Skocz do zawartości
Jacek56

pokarmy mrożone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kończą mi się mrożonki i muszę coś zakupić. W Rumi osiągalne są mrożonki z firmy KATRINEX. Jaka jest Wasza opinia o jej produktach, czy warto? Cena za 1 op. solowca, różnych mixów itp 3.60zł.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

kiedyś karmiłem tylko katrinexem. Artemia jest niezła, choć jak na potrzeby moich zwierzaków kostki są za duże. Musiałem je kroić itd. Nie wiem jak jest teraz z jakością, ale kiedy przechodziłem na ichtiotropic ich mrożonki wydawały mi się dużo czystsze (lepiej wypłukane) niż katrinexu. Podstawowy wybór ichtiotropic jest w Karinie koło Auchan. Nie ma mrożonek dla korali, ale może jeśli ktoś oprócz mnie będzie o nie dopytywał do w końcu zamówią :)

a w ogóle to PW :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli ktos jest zainteresowany to na gieldzie Lodzkiej maja prawdopodobnie caly asortyment firmy IchthyoTrophic ,dla ryb morskich rowniez widzialem (wszelakie ikry ,planktony ,mieso krewetek itp) w cenie bodajze 2.2zl za tabliczke (100g) sprzedawane tylko po 10 sztuk ,nie jestem jednak pewien czy w sklad tych 10 sztuk mozna wziasc kazde inne czy 10 sztuk jednego rodzaju ,jesli tak to warto wziasc 10 sztuk tego cuda

Sekstet morski

(blisterpack - 30 kostek, w tym: 6 x solowiec, 6 x lasonogi, 6 x czerwony plankton, 3 x ikra homara, 6 x mięso małży, 3 x mięso krewetki

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi