Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2010 w mojej solniczce 100L mam dwa cyrkulatory 2600 każdy jak narazie z ryb mam pare błazenków widze jak walczą z prądem, podobno to lubia ale co z snem chyba nie potrawia spac płynąc czy modyfikujecie na noc cyrkulatory? czy to wplywa na korale? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 Chodzi cały czas u mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 U mnie cyrkulacja na noc zostaje zmniejszona o połowę i nie widzę aby na korale miało to jakiś wpływ. Jak masz jakieś korale ta wcześniej czy póżniej błazny je zaadoptują .Moje od 5-ciu lat mieszkają w cladielli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 U mnie błazny nigdy nie śpią jako jedyne z mieszkańców, cyrkulacja 8 godzin w nocy na 50% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2010 z blaznami bym nie szalal , moje od 2 lat mieszkaja.... w rogu akwarium. Nigdy nie zaadoptowaly zadnego miekasa czy LPS'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony_mintaj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2010 Hej, też mam akwa 100 litrów i dwie 2600 - moim błazenkom absolutnie nie przeszkadza prąd wody, na noc zawsze chowają się w jakis kąt (do sinularii) i tam przeczekują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach