Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2008 Kolejny sliczny Zbiornik prowadzony metoda ZeoVit . adres strony autora : Uwe-Page Technika: Cudowne zdjecia Korali i Zbiornika: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2008 No i pieknie panie Zbyszku, poczekamy troche i Michal pokaze podobne akwarium:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoka 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2008 no juz tak nie przesadzajmy:) ale milo mi:) dzis przynioslem 2 nowe korale;p zobaczymy co sie z nich wykluje:) pozdrawiam ale akwarium naprawde przednie, bardzo podoba mi sie jego ewolucja:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2008 O to dobrze, ze przyniosles, sprzedam reszte gratow z obecnego i bede zalewal a wtedy to chyba Ci polowa korali z akwa zniknie;) Szczegolnie tych bialo-niebieskich;). Jesli chodzi o te akwarium to strasznie rowno rosnie rozowa digitata, chyba ja opiekun przycina jak zywoplot:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2008 ..... "Slone " pozdrowienia od Uwe , ktory zyczy wszystkim jaknajlepszych parametrow wody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2008 Piekne akwa i te kolorki,nie jest tak naładowane koralami i te tło z tył jest super.Ciekawe jak to jest zrobione?.Pozdro Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2008 tutaj na stronie jest pokazane jak to zrobil , w sumie to mial naprawde genialny pomysl Airbrush-Motiv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach