buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Sierpień 2010 (edytowane) Mam problem, nie moge wyregulowac odpieniacza, caly czas mam mokra piane, po nie calej godzinie kubek pelny, jak ustawic zeby byla sucha ??? Nie wiem tez gdzie ma byc gumowy wezyk z tym takim ala stoperem, ogranicznikiem powietrza, na wylocie gdzie ta gruba rura czy na wlocie do odpieniacza z pompy ??? Ogladalem na youtube i kazdy ma inaczej, a jak przemienieam to w ogole szaleje odpieniacz ehhh Odpieniacz podnosze, opuszczam, ale i tak idzie woda do kubka :/ Jesli ktos ma taki odpieniacz to prosze o pomoc, dzieki wielkie Edytowane 21 Sierpień 2010 przez buczi82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Sierpień 2010 Co to za odpieniacz daj fotki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buczi82 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Sierpień 2010 Fotki dodalem, akurat teraz jest ok, ale pewnie znowu cosik sie stanie i woda wywali do kubka, sorka za jakosc zdjec, nie wiem tez czemu takie duze wyszlo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach