tomek21 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Czy ktos stosowal bellinga razem z zeostart2? i czy wogole mozna te dwa srodki polaczyc ze soba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Na Twoje akwarium to wychodzi mi 1/2 kropelki dziennie i ten balling też bym odpuścił. Jak długo masz akwarium i co tam jest ? Musisz koniecznie coś dodawać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Co to "belling" ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek21 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 stosuje zeostart2 mialem duzo fosforanow ale zbil mi je do 0 woda jest teraz idealna w srode przyjda korale xenia zao klewularia rekordera i pseudogorgonia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 W wolnym tłumaczeniu znaczy be.......lling Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Co to "belling" ?? To jest ulepszona wersja ballinga :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Jezu.. Proszę Cię.... a " zao", "klewularia" i "rekordea" to też co to ?? Żeby Akwarysta ze stażem od 2007 co najmniej nie wiedział jak sie Hans Werner Balling nazywa, o zwierzakach nie wspomniawszy - troszkę siara nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 Jezu.. Proszę Cię.... a " zao", "klewularia" i "rekordea" to też co to ?? Żeby Akwarysta ze stażem od 2007 co najmniej nie wiedział jak sie Hans Werner Balling nazywa, o zwierzakach nie wspomniawszy - troszkę siara nie ? hahahahah Coś taki nadpobudliwy dzisiaj prąd Cię popieścił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 behehehe.. no prawie trafiłeś - Sławek - "elektryka prąd nie tyka" - ciężki dzień miałem. Sorry że sie czepiam . Bez urazy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 stosuje zeostart2 mialem duzo fosforanow ale zbil mi je do 0 woda jest teraz idealna w srode przyjda korale xenia zao klewularia rekordera i pseudogorgonia Kiedy zalałeś akwa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek21 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Sierpień 2010 akwa zalalem 1,5 miesiaca temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Sierpień 2010 Loccutus, bo jak się czyta coś takiego to aż się nóż w kieszeni otwiera. Ja rozumiem, mozna coś sporadycznie przekręcić, ale takie byki to już przegięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Sierpień 2010 akwa zalalem 1,5 miesiaca temu odpuść sobie ballinga , bo na pewno nie jest Ci potrzebny , spokojnie wyrównasz parametry samymi podmianami zwłaszcza przy miekasach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Sierpień 2010 Z Ballingiem masz jeszcze czas Jak obsada koralowcow bedzie sie powiekszac ,a poziom wapnia i kh będzie spadał ,tak ze nie dasz rady uzupełniac tych składników podmianami to wrócisz do tematu Balling Jeśli chodzi o zeostart to można stosowa go razem z Ballingiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach