Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 daimen nie rób scen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 wkurza mnie takie coś dostaje lnki od niki próbuje je otworzyć i nie mogę bo są pozmieniane co za głupota...a do 2 nowych użytkowników jak się nie podoba jakaś wiadomość to jest opcja usuń wiadomość i tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 wojna będzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Daimen spokojnie, jeżeli faktycznie ktoś wysyłał PW z tekstami że to forum jest be a NR jest cacy to przegięcie pały. Każdy wybiera sam gdzie pisze. Mariusz poproś tych dwóch nowych żeby Ci PrtSC wysłali że faktycznie tak było i od kogo - wtedy będzie dowód i powód do :dash3: Natomiast co do zakazów, z tego co pamiętam to miało być "wolne forum", forum dla nas, bez regulaminu i innych głupot. Sami też robiliśmy "ściepę" po to żeby NAM się tu wygodnie żyło i czytało. PS: Mariusz - PW Pozdro Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Skoczek nawróciłeś się ,myślałem ,że uwielbiasz regulaminy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 (edytowane) A Ty się nie ciesz, tylko odpisz w końcu na moje PW Edytowane 3 Sierpień 2010 przez skoczekpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 @ skoczekpl, Rafał ale po co @Mariusz ma sprawdzać jak mozna kogoś obrzucić błotem już? no naprawdę kaprysy i wymysły jakieś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 (edytowane) @Nika, Monika spokojnie. Mariusz na pewno sprawdzi i wszytko się wyjaśni. PS: Mój kot (fotka w awatarze) przesyła nerwusom znak pokoju ) Edytowane 3 Sierpień 2010 przez skoczekpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 (edytowane) @Nika, Monika spokojnie. Mariusz na pewno sprawdzi i wszytko się wyjaśni. ... Rafał, ja się kompletnie nie denerwuję ja tylko nie znosze i nie pozwolę, by ktoś mnie obrażał, i to jeszcze w tak idiotyczny sposób. nie dośc, że zarzuca mi "czyny" nie z mojej ligi, to jeszcze zakłada, że mam IQ kulorzęska bo niby potajemnie coś tam wypisuję, a jak mi "werbujący link" nie działa, to pytam na forum? szczyt blondynizmu po prostu, dlatego napisałam wcześniej, że zazdroszczę takiego "charakteru" i łatwości w ferowaniu wyroków. hm... albo nie, nie zazroszczę... ps. mnie w domu uczono, że jak jest problem o którym dowiaduję się od osoby X, że ktoś tam cos tam itd.... to wyjasniam/rozmawiam u "źródła" a nie publicznie obrażam (ups, walczę z "chamskim zachowaniem" ... Tak chamskiego zachowania nie będę tolerował. Jak widać nika miała na tyle odwagi żeby się publicznie do tego przyznać. ) , ale może źle mnie uczono... Edytowane 3 Sierpień 2010 przez nika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 (edytowane) wkurza mnie takie coś dostaje lnki od niki próbuje je otworzyć i nie mogę bo są pozmieniane co za głupota...a do 2 nowych użytkowników jak się nie podoba jakaś wiadomość to jest opcja usuń wiadomość i tyle... To dziala w dwie strony jak sie nie podoba ze pozmieniane linki to zamiast Aqua-Reef wstaw sobie (sami wiecie co ^^ ) i tyle... Ja popieram to co zrobil Mariusz ,nie spowodowal tej zmiany bez powodu tylko nie zyczy sobie by ktos na jego forum reklamowal forum hmm nazwijmy to "konkurencyjne" Co do zmiany linkow to na Nano ostatnio probowalem otworzyc link od Natana (w temacie ,nie na pv) ,z diodami ,oczywiscie nie dalo sie bo tam otwieraja sie tylko linki z Reef-Shopu ,i to nie jest glupota ?I to Cie nie wkurza ? Akwarystyka to piekne hobby a forum powinno sluzyc wymianie doswiadczen ,opinii ,pomocy itd. ,nie na ciaglych intrygach ,spiskach itd I bylo by tak gdyby fora nie byly komercyjne ,zalezne od sklepow a wolne ,zalozone z pasji .To forum takie jest ale widac komus to zaczelo przeszkadzac i macki komercji i tu zaczynaja zalazic .Forum RoslinyAkwariowe.pl tez jest zalozone przez wlasciciela sklepow ,ale tam jakos nikt na to nie zwraca uwagi ,kazdy kupuje gdzie chce i pisze gdzie chce ,widac i tu przydala by sie "Fajka Pokoju" Ps.Cos mi sie wydaje ze predzej PiS i PO stworza koalicje niz nasze kochane fora sie zbratają Edytowane 3 Sierpień 2010 przez Błazenek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Ja też myślę ,że jest to celowe mącenie i psucie atmosfery.Na NR udało się wprowadzić milicyjne zasady ,co wywołało głosy sprzeciwu . Komuś zależało by pokazać,że tu też nie jest tak kolorowo. Chyba nie sądzicie ,że ktoś z urzytkowników AR rozsyłał priwy agitujące do odwiedzin innego forum.Żenada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 To dziala w dwie strony jak sie nie podoba ze pozmieniane linki to zamiast Aqua-Reef wstaw sobie (sami wiecie co ^^ ) i tyle... Ja popieram to co zrobil Mariusz ,nie spowodowal tej zmiany bez powodu tylko nie zyczy sobie by ktos na jego forum reklamowal forum hmm nazwijmy to "konkurencyjne" Co do zmiany linkow to na Nano ostatnio probowalem otworzyc link od Natana (w temacie ,nie na pv) ,z diodami ,oczywiscie nie dalo sie bo tam otwieraja sie tylko linki z Reef-Shopu ,i to nie jest glupota ?I to Cie nie wkurza ? Akwarystyka to piekne hobby a forum powinno sluzyc wymianie doswiadczen ,opinii ,pomocy itd. ,nie na ciaglych intrygach ,spiskach itd I bylo by tak gdyby fora nie byly komercyjne ,zalezne od sklepow a wolne ,zalozone z pasji .To forum takie jest ale widac komus to zaczelo przeszkadzac i macki komercji i tu zaczynaja zalazic .Forum RoslinyAkwariowe.pl tez jest zalozone przez wlasciciela sklepow ,ale tam jakos nikt na to nie zwraca uwagi ,kazdy kupuje gdzie chce i pisze gdzie chce ,widac i tu przydala by sie "Fajka Pokoju" Ps.Cos mi sie wydaje ze predzej PiS i PO stworza koalicje niz nasze kochane fora sie zbratają Od kiedy jesteś na forum RoslinyAkwariowe.pl ? Bo kiedyś tez odbył się tam podział :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błazenek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Snake na forum zagladalem jakies 2 lata temu ,i to tylko okazyjnie ,nie mam reki do roslin ,ale nie zauwazylem tam ani jednego uszczypliwego/sabotujacego komentarza potem gdy zapomnialem o slodkiej wodzie nie zerkalem wcale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Mariusz - i bardzo dobrze. Daimen, wybor masz wolny - nika jest chyba nawet modem na NR wiec spokojnie tam mozecie sobie pogadac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daimen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 (edytowane) smith z całym szacunkiem dla Twojej osoby to że Ty masz jakieś aluzje do nano to mnie szczerze mało obchodzi wyjaśniaj to sobie z Przemkiem a nie że masz jakieś fochy do innych użytkowników bo co korzystają z innego forum?? a co to za różnica? dla mnie nano, aqua czy reefcentral są równe i z tego co wiem to miało być tu tak że można spokojnie przytaczać linki beż żadnej cenzury tylko oczywiście zawsze znajdą się tacy którym coś w innym forum nie pasuje ja w każdym bądź razie nie zamierzam nic zmieniać bo z każdego z forum korzystam i z każdego czerpie wiedzę i nie mam zamiaru tego zmieniać bo komuś się nie podoba że ktoś inny siedzi i korzysta jak to bąłzenek napisał z konkurencyjnego forum... Edytowane 3 Sierpień 2010 przez daimen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Chłopaki dajcie spokój :-) Wystarczy zmienić początek adresu i będzie git . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 daimen, ja nie mam fochow. Kazdy uzywa czego chce. Ja tez czsami sie udzielam na NR ale nie znaczy to ze oba fora maja byc crossover. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Sierpień 2010 Skoczek nawróciłeś się ,myślałem ,że uwielbiasz regulaminy. Ja myślę że przysłali nam szpiega ale jest jeszcze jeden taki niewidoczny lizusek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach