brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2010 Jak długo czekaliście na eliminację aiptasi przez tego brzydala?? Ja mam od około 4 tygodni i kurcze nie bardzo chce mu się wcinać te róże. Czy Wasze ryby równie długo ignorowały aiptasie, czy jadły wszystko na początku oprócz aiptasii?? Kurcze te ukwiały porosły mi jak konie i nie wiem czy zaczynać jakąś inną walkę (mechaniczną, chemiczną) czy jeszcze czekać? Albo zakupię z 4 szt wurdemani (jedna jest, ale ona sama to może....) Normalnie wkurzają mnie te szklane róże - na pewno nie tylko mnie pozdro Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toman12 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2010 Jak długo czekaliście na eliminację aiptasi przez tego brzydala?? Ja mam od około 4 tygodni i kurcze nie bardzo chce mu się wcinać te róże. Czy Wasze ryby równie długo ignorowały aiptasie, czy jadły wszystko na początku oprócz aiptasii?? Kurcze te ukwiały porosły mi jak konie i nie wiem czy zaczynać jakąś inną walkę (mechaniczną, chemiczną) czy jeszcze czekać? Albo zakupię z 4 szt wurdemani (jedna jest, ale ona sama to może....) Normalnie wkurzają mnie te szklane róże - na pewno nie tylko mnie pozdro Grzegorz mam go od miesiąca przez dwa tygodnie skubał tylko skałe a głównym jego przysmakiem był solowiec krylu zaś wogóle nie ruszał przeszedłem na dietę krylową po dniu lub dwóch aiptasi zaczeło ubywać w tej chwili jest ich kilka a byla masa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzydzi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Lipiec 2010 O widzisz, a ja karmię i krylem i solowcem . Więc chyba "przegłodzę" do krylem. Inne rybcie nie są wybredne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach