juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Lipiec 2010 wie ktoś co to może być? takie małe kolonie na skale aiptazia ,i anemone nie bo to ma ze 4 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Lipiec 2010 no nie mówcie że nikt nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krotki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Lipiec 2010 (edytowane) Może to jest to http://pl.reeflex.net/tiere/2402_Zoanthus_sp.%2016.htm albo odmiana Protopalythoa lub Parazoanthus Edytowane 17 Lipiec 2010 przez krotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azja-83 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2010 Mało wyraźna ta fotka, ale sądząc po koloni to parazonthausy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2010 Myślę że to hydroidy (hydroctinia sp.), ale mogę się mylić bo na zdjęciu niewyrażnie widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2010 żadne tam parazoantus! to ma gdzieś 3 może 4mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2010 też mam to w akwa, kiedyś to znalazłem gdzieś w necie, ale teraz nie mogę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach