slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2010 Sporo się naoglądałem w realu i na forum wszystkie te totemy naszych akwarystów to bajka i wielkie dzięki za te dzieła sztuki bo tak trzeba to nazwać, ale osobiście dla mnie to najbardziej odpowiada mi akwarium snocho jest to coś co przyciąga, sam pomysł jest fantastyczny a samo otoczenie bajkowe ale to jest moje zdanie i moim zdaniem totem w polsce powinno dostać akwarium snocho co o tym myślicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2010 Ten nietypowy baniak jest faktycznie Śliczny, a przede wszystkim naturalny:) ale jeśli chodzi o coś co sam chciałbym mieć, to podoba mi się osobiście akwarium Kris_77, cała konstrukcja jest przestrzennie lekka, kolorowa, najbardziej mi odpowiada:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2010 IMO Polacy mają jedne z najładniejszych akwariów na świecie. Przeglądam reefcentral, forum o zeo, TOTMy... i jak akwarium wyjątkowo zachwyca, to polskie Piękne akwaria z forumowiczów mają jeszcze Nika, andriew i Robert K (najładniejsze niefoto jakie widziałam ). Ciężko by się było zdecydować na to jedno najładniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2010 Uważam, że pomorze powinno dostać nagrodę za najładniejsze baniaki i wkłąd w rozwój akwarystyki morskiej Snocho to oczywiście top level i world class ale pamiętajmy, że jest jeszcze Bigwalker i "Bagno" Seb'a, które też się prezentują rozwijają i mają w sobie to "coś" PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2010 no i nie zapominajmy o Tomajku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris_77 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2010 moim zdaniem w Polsce jest bardzo mało wypasionych zbiorników - ale jak już są to reszta świata może tylko pozazdrościć wydaje mi się, że to kwestia kasy bo wiedza już jest pocieszające jest to (niestety z niekorzyścią dla forum), że wiele osób z super baniakami gdzieś tam jest pochowana poza naszymi TOTM-tami i DTOTQ-tami osobiście bardzo miło wspominam akwarium kolegi Osad-a (Adama bodajże) - jestem ciekaw co z nim się teraz dzieje co do akwarium Snocho czy Tomajka - na pewno doczekają się swoich nagród Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2010 pocieszające jest to (niestety z niekorzyścią dla forum), że wiele osób z super baniakami gdzieś tam jest pochowana poza naszymi TOTM-tami i DTOTQ-tami I z tym się zgodzę sam widziałem piękny kawałek rafy , ale na forum tego nie znajdziemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2010 Chłopaki nie przesadzajcie plis. Moim akwariom jeszcze bardzo daleko do jakiejkolwiek czołówki. No i oczywiście Sławku zapraszam Cię na zwiedzanie, masz blisko a jeszcze nie byłeś. Będę w pracy od 2. sierpnia, więc jeśli tylko masz ochotę to przyjedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2010 :DPogadamy na Piwnym cyklicznym ................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach