Skocz do zawartości
slawomirdyl

Najładniejsze akwarium

Rekomendowane odpowiedzi

Sporo się naoglądałem w realu i na forum wszystkie te totemy naszych akwarystów to bajka i wielkie dzięki za te dzieła sztuki bo tak trzeba to nazwać, ale osobiście dla mnie to najbardziej odpowiada mi akwarium snocho jest to coś co przyciąga, sam pomysł jest fantastyczny a samo otoczenie bajkowe ale to jest moje zdanie i moim zdaniem totem w polsce powinno dostać akwarium snocho co o tym myślicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten nietypowy baniak jest faktycznie Śliczny, a przede wszystkim naturalny:) ale jeśli chodzi o coś co sam chciałbym mieć, to podoba mi się osobiście akwarium Kris_77, cała konstrukcja jest przestrzennie lekka, kolorowa, najbardziej mi odpowiada:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO Polacy mają jedne z najładniejszych akwariów na świecie. Przeglądam reefcentral, forum o zeo, TOTMy... i jak akwarium wyjątkowo zachwyca, to polskie :P

Piękne akwaria z forumowiczów mają jeszcze Nika, andriew i Robert K (najładniejsze niefoto jakie widziałam :P ). Ciężko by się było zdecydować na to jedno najładniejsze. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że pomorze powinno dostać nagrodę za najładniejsze baniaki i wkłąd w rozwój akwarystyki morskiej :) Snocho to oczywiście top level i world class :good2: ale pamiętajmy, że jest jeszcze Bigwalker :) i "Bagno" Seb'a, które też się prezentują rozwijają i mają w sobie to "coś" :lol:

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem w Polsce jest bardzo mało wypasionych zbiorników - ale jak już są to reszta świata może tylko pozazdrościć :)

wydaje mi się, że to kwestia kasy bo wiedza już jest :)

pocieszające jest to (niestety z niekorzyścią dla forum), że wiele osób z super baniakami gdzieś tam jest pochowana

poza naszymi TOTM-tami i DTOTQ-tami osobiście bardzo miło wspominam akwarium kolegi Osad-a (Adama bodajże) - jestem ciekaw co z nim się teraz dzieje

co do akwarium Snocho czy Tomajka - na pewno doczekają się swoich nagród :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pocieszające jest to (niestety z niekorzyścią dla forum), że wiele osób z super baniakami gdzieś tam jest pochowana

poza naszymi TOTM-tami i DTOTQ-tami

I z tym się zgodzę sam widziałem piękny kawałek rafy , ale na forum tego nie znajdziemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki nie przesadzajcie plis. Moim akwariom jeszcze bardzo daleko do jakiejkolwiek czołówki.

No i oczywiście Sławku zapraszam Cię na zwiedzanie, masz blisko a jeszcze nie byłeś. Będę w pracy od 2. sierpnia, więc jeśli tylko masz ochotę to przyjedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi