thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 Wiecie co to ? Poczatek nastepnego skimmera Tu napedem bedzie pompa atiego Wasserdurchsatz: 1600 l/h Luftdurchsatz: 1000 l/h Energieverbrauch: 28-30W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 haha super ! nawet wiem skad ta niebieska plexa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 Co to za model Atiego bedzie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń 2008 R@f@l nowe modele ati maja montowane takie zawory bramowe fakt ze nie wtakich kolorach ja dalem to co mam pod reka bo firma ktora dostarcza mi plexi wali w bambuko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2008 Jak tam budowa tego cacka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2008 budowa idzie strasznie caly czas czekam za pompami ati no i brak mi jednego kawalka plexi ale to mniejszy problem bo jade go jutro odebrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Luty 2008 Rafał czekam na fotki jak juz bedziesz miał wszystko gotowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2008 Doloze choc jedno foto zeby nie bylo ze lezy i nic sie z nim nie dzieje Licze ze pompy beda jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2008 Jest git podstawa tez bedzie czarna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2008 pomp nadal nie ma ............. co do zwezki wykonuje je recznie w goracym oleju mam maszyne ale niestety nadal borykam sie wlasnie z kopytem zrywa material przy formowaniu snocho jak mozej daj mi na priva namiar tej firmy ktora byla sklonna wykonac je tobie moze oni mi pomoga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 2008 Po wielkich mekach skonczony Jutro pykne foty jak dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Maj 2008 rzezbic zaczynasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach