enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Lipiec 2010 Dzięki W takim bądź razie spróbuje później i dam znać jak wyszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 No i zrobiłem pomiary, fiolki czyściutkie, bez pęcherzyków. A wyszło tak 0,27 0,25 0,26 0,28 0,34 0,29 0.28 Więcej nie chciało mnie się robić Ale mimo wszystko dziwne są te odchylenia w pomiarach. pozdro Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Wow. jakie zamieszanie.. a może by tak napisać do Hanna Polska i poprosić o odpowiedź ? ps. już sam napisałem, zobaczymy co odp. Więc żeby nie było niedomówień Hanna pisze że dokonywany jest pomiar: "Oczywiście chodzi o fosforany PO43-" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 Czyli jak mam zinterpretować moje wyniki? pozdro Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Lipiec 2010 masz 0,27-0,28 skrajne wywalamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach