slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2010 Tak faktycznie masz rację zapomniałem że "Nadprądowy" nie ma nic wspólnego z lampami z ReefShop on tylko elektronikę robi i niema pojęcja co dalej się z tym się robi   Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtesu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2010 (edytowane) osobiście cenię sobie rady ludzi którzy mają coś konkretnego do powiedzenia i przy okazji popartego wiedzą więc cenie sobie (myślę że nie ja jeden) rady kolegi loccutus w zakresie elektroniki ogólnie mówiąc. I szczerze powiem że mdli człowieka od tych osobistych wycieczek przy każdej okazji przez powyższych kolegów... Może dacie juz spokój... Edytowane 14 Grudzień 2010 przez wojtesu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2010 (edytowane) osobiście cenię sobie rady ludzi którzy mają coś konkretnego do powiedzenia i przy okazji popartego wiedzą więc cenie sobie (myślę że nie ja jeden) rady kolegi  loccutus w zakresie elektroniki ogólnie mówiąc. I szczerze powiem że mdli człowieka od tych osobistych wycieczek przy każdej okazji przez powyższych kolegów... Może dacie juz spokój... Oczywiście masz racje też to doceniam Leszek bardzo dużo zrobił dla akwarystyki jedynie miał pecha że poznał oszusta. ps. zapomniałem dodać poczekejmy na wyrok sądu w USA Edytowane 14 Grudzień 2010 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2010 Sławek możesz powiedzieć wprost o co i kogo ci chodzi? Jak zawsze coś tam insynuujesz nie kończąc zdania a ja lubie czyste sytuacje - zatem kto jest oszustem - chętnie się dowiem bo pracuję z wieloma osobami i jak do tej pory nie odczuwam tego żeby mnie ktoś oszukiwał.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2010 uuu może znowu coś wyjdzie na jaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2011 (edytowane) @smithpl Jak lampka się sprawuje? Czy pasywne chłodzenie wystarcza? Planuję zrobić moduł samych niebieskich ledów. Czy może zauważyłeś czy one tak samo mocno się grzeją jak białe, czy może mniej? Robiłeś coś może z tymi nowymi ledami Royal Blue XPE 500/mW przy 500mA? Edytowane 3 Styczeń 2011 przez Nikel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach