Skocz do zawartości
Mariusz

Reef Project [Gdynia]

Jak oceniasz sklep  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz sklep

• Zły
      4
    • Średni
      0
    • Dobry
      0
    • Bardzo dobry
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Super zwierzaki, Super obsługa, Dobre ceny no i towar dostępny od ręki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem, widziałem ,zakupiłem i jestem jak najbardziej na Tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareście mamy jakiś sklep w Trójmieście że można coś dostać SUPER !!!!!!! Bardzo polecam. A jak coś potrzebujemy a nie ma, to kwestja kilku dni i to mi się podoba brawo !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze się wybrac do Was do 3-miasta, juz bliżej chyba takiego wyboru korali to nie bede mał :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzieliście jakie LPS-y pojawiły się na stronie Reef Project ?

Prawda :rolleyes: ,że śliczne .Nie trzeba mieć tylko sps-ów ,żeby stworzyć piękny kawałek rafy .Ja już oczyma wyobraźni widzę część u siebie :yahoo: tylko młodość zbiornika mnie powstrzymuje :r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co mi się podoba to że te zdjącia są do bani, byłem dzisiaj właśnie wróciłem i zakupiem kilka LPS-ów w realu to inna bajka jak zobaczyłem to portwela nie starczyło. A nie co zawsze piękne zdjęcia obrabiane w photoshopie, piękne korale super skała a jak zamówisz to kicha a tu niespodzianka odwrotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włodek tylko pozazdrościć litrażu .Fakt miejsca malutko w starym u mnie dla odmiany wolne przestrzenie :lol: .Może masz troszkę glonów do refugium w nadmiarze chętnie je przyjmę :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem, widziałem, kupiłem :) i gorąco polecam, jest jeszcze trochę SPSów i ładnych LPSów, najlepiej wybierać osobiście :)

PozdrT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ten sklep jest pod poprawnym adresem ?pytam ponieważ ja jadąc tam specjalnie natknąłem się na blok :/ Ludzie tam nie słyszeli o niczym takim jak salon akwarystyczny,zatem odpuściłem temat i pojechałem do konkurencji.

Edytowane przez akabiedron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nadal tylko 3 sugestie - po peirwsze fotki robione pod niebieskim swiatlem sprawiaja ze kolory przeklamane i wszystko mega niebieskie - i nie mam jak stwierdzic czy juz mam czy nie mam taka sztuke.

Drugie to nazwy - ich brak jest frustrujacy ( przynajmniej rodzina korali... )

Po trzecie, jakies posortowanie - osobno LPS, osobno SPS, i wiecej na stronie a anie 17 stron do przewalenia jak i tak zdjec nie da sie powiekszac...

no to tyle ode mnie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adres podany na stronie jest adresem ,pod którym zarejestrowana jest firma.Sklep stacjonarny na dzień dzisiejszy jeszcze nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi