lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2010 Witam wszystkich . Bardzo proszę o jakies dane na temat rybki widocznej na zdjęciu . Może jakis link na polską strone z dokładnym opisem . Dziekuje .pozdrawiam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2010 http://www.google.pl/#q=%22Ostracion+cubicus%22&hl=pl&prmd=iv&source=lnt&tbs=lr:lang_1pl&lr=lang_pl&sa=X&ei=pvkpTPb4EteTOKvX6bID&ved=0CAYQpwU&fp=6561f735a7909ab0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysy2311 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Czerwiec 2010 oj tam to ja juz sie naszukalem i powiem szczerze ze kompletnie nic nieznalazłem . tylko temp . zasolenie . i nic pozatym . nic na temat temperamentu , karmienia , jak co do rafy . i jeszcze sie nasłuchalem za bardzo trująca dla innych ryb i tylko dla profesjonalistów - choć mam ją juz jakis czas i jest oznaka zdrowia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Onironauti 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Lipiec 2010 a nie sądzisz, że najpierw powinienes poszukac info a dopiero potem kupic rybe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach