strugas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2010 Mam pytanie czy ktoś zna ten produkt nie chodzi mi o opis techniczny tylko jak to ustrojstwo się spisuje w praktyce? http://www.redseafish.com/c-skim.asp ( link do opisu i instrukcji pdf.) W wyszukiwarce na forum nic mi nie pokazało dlatego piszę ten wątek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Nigdy czegos takiego nie widzialem ale jestem w pelni przekonany ze za cene tego ustrojstwa mozesz kupic naprawde swietny odpieniacz z innej sprawdzonej firmy. To jest jakas nowosc i zakladam ze nikt tego jeszcze nie testowal. Jezeli zaczynasz zabawe z morska akwarystyka ogladaj sie za sprawdzonym sprzetem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Ok dzięki Mariusz tak przypuszczałem że nikt tego jeszcze nie testował bo nigdzie na polskich forach nie ma żadnych wiadomości na ten temat. Planuję załorzenie baniaka ale dopiero po wakacjach wtedy załorzę swój dziennik i przedstawię konkrety. Planuję baniak ok. 500l plus sump ok.160l. narazie rozglądam się za sprzętem. Od początku chciał bym tak skonfigurować całość żeby w przyszłości nie musieć kombinować, narazie czytam czytam i planuję. Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2010 Siema:) Niby fajny, niby dobry ten odpieniek, ale nawet za karę ie chciałbym go czyścić... Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2010 Wgladą i chyba tylko tyle, nawet bedzie cięzko wyczyscić pojemnik z piany i smierdzącego szlamu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2011 (edytowane) Odświeżę trochę temat czy w między czasie ktoś ten odpieniek poznał przeszło dziewięć miesięcy temu zapodałem ten temat cały czas myślę że nie jest tak całkiem do bani wkleje nowy link bo poprzedni nie działa http://www.reefstore.co.uk/shop/Red-Sea-C-Skim-1800-Deluxe-Protein-Skimmer-inc-Feed-Pump.html Edytowane 16 Marzec 2011 przez strugas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_natalia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Marzec 2011 wygląda dość zjawiskowo i skomplikowanie jakby poza robieniem piany umiał coś jeszcze ale ja bym chyba nie ryzykował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Marzec 2011 (edytowane) Tak , oprócz bicia piany posiada funkcje samozniszczenie, sorki, samoczyszczenie.(3min 5sek) Edytowane 19 Marzec 2011 przez robi59 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach