Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Oni używają jak się nie mylę wersji lepszej niż tę którą mają w ofercie w sklepie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeżeli Michał wyrazi taką chęć to mam zwykłą dużą hankę i możemy porównać dla spokoju tu rozmyślających:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
moja juz jest w drodze moze we wtorek bede robil pierwsze testy,zamowilem HI-713

Pamiętaj o wyczyszczeniu fiolek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fiolki wystarczy przemyć wodą i wysuszyć.Dobrym sposobem jest też trzymanie fiolek w spirytusie,nie tworzą się wówczas naloty na nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fiolki wystarczy przemyć wodą i wysuszyć.Dobrym sposobem jest też trzymanie fiolek w spirytusie,nie tworzą się wówczas naloty na nich.

czy Ty sobie wyobrażasz że Sławek albo Seb trzymają fiolki w spirytusie?? bo ja nie :) A jeżeli tak to pewnie bardzo szybko odparowuje i trzeba dolewać :)

PozdrT

P.S.

Ja zamówiłem hankę, mam nadzieję że będę miał za 2 tyg i będę mógł się podzielić wrażeniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj pojechale do skepu i kupilem HI-713 wyszlo mi 0,06 drugi test pokazal 0,04

Filmik na Ty Ruro jak to sie robi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czy Ty sobie wyobrażasz że Sławek albo Seb trzymają fiolki w spirytusie?? bo ja nie :( A jeżeli tak to pewnie bardzo szybko odparowuje i trzeba dolewać B)

Wystarczy często robić pomiary :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a przecieracie fiolke szmatka aby była czysta przy kazdym wsadzeniu do miernika??(chodzi mi o odciski palców)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a przecieracie fiolke szmatka aby była czysta przy kazdym wsadzeniu do miernika??(chodzi mi o odciski palców)

Ja tam jak wsadzam zawsze przecieram :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi