shinuk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Czy ktoś może więcej mi powiedzieć o tej rybie- czy można trzymać kilka w zbiorniku 450l ewentualnie o ich terytorialiźmie (jeżeli takowy jest). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 http://pl.reeflex.net/tiere/983_Chrysiptera_leucopoma.htm#kommentar Niestety nie znam murzyńskiego:sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Z murzyńskiego na nasze dzięki Google translator Postawy innych damselfish. Istnieją również geograficznych Verianten tutaj. W zachodnim obszarze Oceanu Indyjskiego (wpisz zachód od Sri Lanka), warianty zarówno ciemne i jasne, ale wyróżniają się wydłużone miejscu czarny u podstawy soft płetwę grzbietową. Fotografia pochodzi z importu stacji Fauna Marin, Cebu Filipiny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinuk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Włodek to akurat znam. Mi chodzi o bardziej dokładne wiadomości dotyczące ich zachowania czy nie dochodzi do agresji między osobnikami własnego gatunku oraz w stosunku do pozostałych ryb? Czy można je trzymać 4-5 w akwarium czy tylko pojedyńcze sztuki?Tych wiadomości w/w linku niestety nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 W Mariana i Wyspy Marshalla. Oczywiste jest, zasypane w gruzach kanałów wzrost, najbardziej oddalone zakątki narażone mieszkania rafy i górnego tarasu podwodne na 12 m (Ref. 1602). Terytorialnej, ale zazwyczaj występuje w grupach i pozostaje w pobliżu schronisko (Ref. 1602). Żywi się głównie glonów bentosowych i małych skorupiaków (Ref. 1602). może to coś Ci podpowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shinuk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 więc wynika z tego ,że 4-5 sztuk w 450l mogę mieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Czerwiec 2010 Moim zdaniem bez problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach